Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Sugen på äventyr? Följ med oss på kajakpaddling!

Upplev känslan av att klyva en spegelblank yta, forcera skummande vågor, eller smyga fram på grunda vatten i en skärgård. Hitta ditt äventyr här nedan!

Från teknikkurser till längre övernattningsturer

Våra turer är allt från kvällspaddlingar, med fokus på teknik och räddningsövningar, till såväl kortare som längre övernattningsturer. Det gemensamma för verksamheten är att ledarna brinner för paddling och vill att du ska få bästa möjliga förutsättningar att göra detsamma.

Vattenäventyr som passar dig

Inom Friluftsfrämjandet ägnar vi oss åt alla former av kajakpaddling och erbjuder kurser som passar dig oavsett vilken nivå du är på – allt från enkla turer i innerskärgårdar till väderutsatta äventyr på öppet hav. Alla kajakledare har genomgått vår ledarutbildning, och har gedigen erfarenhet.

Paddla tryggt med våra ledare

Säsongen börjar ofta i bassängen, där vi tränar kamraträddning och självräddning för att bli säkrare på vattnet. Att träna paddlingsteknik är också en given förberedelse inför säsongens turer, för att du ska känna dig säkrare i kajaken och kan ägna mer tid åt att uppleva närheten till vattnet och smyga fram i naturen.

Hitta äventyr på vatten

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning