Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Version 2.3.7 av friluftsframjandet.se

Denna uppdatering innehåller bl.a. en ny kartvy på flera ställen på webbplatsen, som optimerar och förenklar för besökaren samt förbättrad prestanda kopplat till inläsning av äventyren.

Detta ingår i release 2.3.7:

Nya kartvyer:

Kartvyn för äventyr kommer att kunna ställas in på äventyrsblocken. Om en besökare väljer kartvyn så kommer den vyn att visas på alla äventyrsblock på webben tills besökaren väljer att ändra tillbaka. Den kommer att filtrera på geografisk plats för att ge besökaren aktuell info kring kommande aktiviteter inom sitt område. 

kartvy

Kartvy för lokalavdelningar:
Vid val av lokalavdelning kommer en karta att visas för att göra det tydligare för besökarna vart lokalavdelningarna ligger. Man kommer även att kunna filtrera på vilka verksamhetsområden som vilka lokalavdelningar erbjuder. Vyn kommer även att innehålla information om lokalavdelningarna. Antal medlemmar, antal ledarkompetenser och vilka verksamhetsområden som erbjuds. Detta baseras på data från bakomliggande CRM-system.

Denna vy kommer även finnas som ett block som kommer att kunna användas för att visa våra Skogsmulle i förskolan-förskolor, våra I Ur och Skur-förskolor och våra regioner.

Kartvy när man blir ny medlem:
Kartvyn kommer att visas i formuläret när man blir medlem där man även kommer att kunna filtrera på verksamhetsområde. Automatiskta valet baserat på postnummer ligger kvar.

Nya annonsformat:

Mer flexibla annonsformat.

Tidigare utveckling:

Vi har även sedan tidigare implemeterat de nya digitala utbildningarna. Dessa hittar du här.

Hör gärna av dig till bugg@friluftsframjandet.se om du stöter på några konstigheter eller problem, eller till it-utveckling@friluftsframjandet.se om du vill föreslå förbättringar.

Rapportera buggar

Inget system är perfekt och ibland uppstår det fel. Stöter du på något problem är vi tacksamma om du rapporterar in det till oss.

Buggrapport

Förslag på nya funktioner?

Har du förslag på nya funktioner, eller idéer om hur webben kan bli bättre? Skicka in dem till oss!

Lämna förslag