Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Kajak-kick-off 15 maj

Välkommen till en trivselkväll med bildvisning och information om vår kajakverksamhet! Träffa ledare och ta del av sommarprogrammet. Onsdag den 15 maj kl 19 på Roddklubben. Fika finns till självkostnadspris. Alla som är intresserade av paddling är varmt välkomna!

Mer om kajakverksamheten

Tisdagspaddling

Nu är det dags! Tisdag den 7 maj är det premiär för säsongens kamratpaddlingar. Tid och plats meddelas via Friluftsfrämjandet respektive Strömstadspaddlarna på Facebook.

Mer information

Färingestugan

Vår fina klubbstuga ligger vid Färingens strand, strax norr om Strömstad. Som medlem kan du hyra stugan, eller ta en tur på sjön med våra kanoter.

Mer om stugan

Välkommen att vandra med oss!

Under sommarhalvåret arrangerar vi regelbundet vandringar i Strömstads omgivningar. De är öppna för alla intresserade och annonseras här på webben och i Strömstads Tidning. Dessutom har vi två vandringsgrupper som träffas regelbundet. (För tillfället är dessa två grupper fullbelagda).

Läs mer

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter

E-post:stromstad@friluftsframjandet.se