Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Action eller stilla och lugnt? Paddling kan beskrivas på många olika sätt. Fartfyllt genom en fors, glida fram på en stilla å, surfa två meters vågor eller paddla stilla och lugnt över havet i solnedgång. Det finns många tillfällen att paddla.

Kajakverksamhet i Lerums lokalavdelning

I friluftsfrämjandet Lerum kan du som deltagare ta del av vår erfarenhet av bra paddelvatten, tältplatser och säker paddling. Vi erbjuder turer och kurser för dig som är ny och för dig som söker mer utmanande paddling. Våra kunniga ledare sätter alltid säkerhet och paddlingsglädje i första rummet för att du som deltagare skall känna dig trygg och få en lustfylld upplevelse.

Vi som är ledare i Lerum gillar havet därför tar vi oss oftast utanför kommunens gränser för att paddla. Ibland nyttjar vi även de fina sjöar och åar som finns i Lerums kommun.

Intresserad?

Du är välkommen gammal som ung, nybörjare till proffs. Ta en titt på de olika aktiviteterna och vilka de riktar sig till. Beroende på säsong så kan det vara tunt i listan på aktiviteter.

Anmälan

Anmälan sker alltid genom aktiviteten på lokalavdelningens startsida. För att delta i aktiviteten måste du vara medlem i friluftsfrämjandet. Anvisningar för hur du blir medlem finner du på respektive aktivitet.

Kostnad

Kvällspaddlingarna kostar 50kr/gång eller 200 kr/säsong (bortsett från eventuell kajakhyra) Avgiften betalas in på Bankgiro: 427-7737 eller via Swish 123 539 23 11 senast dagen innan aktiviteten. Märk betalning med kvällspaddling + medlemsnummer. Avgifter för heldagsturer, helgturen och kurser anges på aktiviteten. 

 Här hittar du aktuella aktiviteter!

Eva Röijer

Grenledare

eva.roijer@friluftsframjandet.se

070-2824316

Turgradering

Här finner du beskrivning om vilka kunskapsnivåer vi använder oss av på våra turer