Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

En stilla stund ute i skogen eller skön vandring över stock och sten? Naturen är ett fantastiskt ställe att uppsöka oavsett om man är trött av stress eller full av adrenalin. Tiden stannar av en stund och tillsammans med ledare och andra deltagare utforskar vi den vackra natur som finns l Lerums närhet.

Olika typer av verksamhet kommer att erbjudas framöver inom sektionen som även samarbetar med andra lokalavdelningar i närområdet.

 

Alla kan komma ut i naturen även om det är lättare för vissa än andra och därför finns det olika svårighetsgrader för att hitta rätt.

 

Utan förkunskaper: Plan och underlag som tillåter hjälpmedel såsom rullator eller rullstol.

Lätta: Till viss del ojämnt underlag men lättvandrat utan större höjdskillnader eller hinder att ta sig över.

Medel: Skogsstigar helt eller delvis (beroende på led) som kan innehålla kortare partier av hinder/svårighet som t ex backar eller små vattendrag att ta sig över.

Krävande: Skogsstigar helt eller delvis i kuperad terräng och längre distanser.

Mycket krävande: Skogsstigar helt eller delvis i mycket kuperad terräng och/eller långa distanser.

 

Vandrarverksamheten i Lerums lokalavdelning

Sedan våren 2019 finns en vandringssektion inom lokalavdelningen i Lerum. Sektionen är under uppbyggnad med 2 ledare som utbildades under våren. 

Intresserad?

Du är välkommen gammal som ung, nybörjare till vana skogsvandrare. Ta en titt på de olika aktiviteterna och vilka de riktar sig till. Beroende på säsong så kan det vara tunt i listan på aktiviteter så ta för vana att titta in på hemsidan eller på lokalavdelningens FB där aktiviteterna läggs ut allt eftersom.

Anmälan

Anmälan sker alltid genom aktiviteten på lokalavdelningens startsida. För att delta i aktiviteten måste du vara medlem i friluftsfrämjandet. Anvisningar för hur du blir medlem finner du på respektive aktivitet.

Careen Kaldma

Vandringsledare

careen.kaldma@friluftsframjandet.se

0723410422

Facebook

Följ och gå gärna med i Friluftsfrämjandet Lerums Facebookgrupp