Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrscykling

Adrenalin eller naturupplevelse, kanske både och? Mountainbike (MTB) kan cyklas på många olika sätt, uppför, utför, på single-track, fina naturstigar, grusvägar eller på preparerade slingor. Oavsett vad du är ute efter kan det finnas äventyr på två hjul nära dig.

MTB-verksamheten i Lerums lokalavdelning

I friluftsfrämjandet Lerum startar vi under våren/sommaren 2018 upp MTB-verksamhet. Som deltagare kan du ta del av stigcykling i världsklass i våra närområden. Vi kommer att erbjuda olika typer av turer med olika fokus för att locka både dig som har fokus på att få pulsmätaren att slå i taket och dig som tycker att kafferasten är turens viktigaste del.

Under 2018 satsar vi på att utbilda ett antal ledare för att kunna introducera stigcykling i vårt utbud. Vi siktar på att erbjuda olika typer av turer i olika tempo, både kortare turer på vardagarna, kvällstur med lampa och lite längre turer på helgerna. Om intresse finns kan det även hända att vi arrangerar en tur till något cykelcenter.

Intresserad?

Du är välkommen gammal som ung, nybörjare till proffs. Ta en titt på de olika aktiviteterna och vilka de riktar sig till. Beroende på säsong så kan det vara tunt i listan på aktiviteter.

Anmälan

Anmälan sker alltid genom aktiviteten på lokalavdelningens startsida. För att delta i aktiviteten måste du vara medlem i friluftsfrämjandet. Anvisningar för hur du blir medlem finner du på respektive aktivitet.

 

Facebook

Följ och gå gärna med i Friluftsfrämjandet Lerums Facebookgrupp

Våra MTB-Ledare

Turgradering

Här kan du få en guidning i svårhetsgraden på turerna.