Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vandringsledare

Är du intresserad av att engagera dig som vandringsledare?


FF Lerum tipsar - Utemat för långa och korta utflykter

Kommer ni ihåg Emmas bananpannkakor? De var ett av styrelsens utetips förra året. I år följer vi upp med mattips för långa och korta utflykter.


Familjedagen blir till utehelg!

Vår årliga familjedag blir till en coronaanpassad utehelg 17-18/10 2021


Friluftsfrämjandet Lerum tipsar

Upptäck vad naturen har att erbjuda tillsammans med Friluftsfrämjandet Lerum! Vecka för vecka kommer du att kunna ta del av våra bästa tips på vardagsäventyr i närområdet. Vardagsäventyr för såväl vana som ovana, och stora som små frilufsare.


Styrelsen söker representanter för framtiden

Lerums lokalavdelning går stadigt framåt med en medlemstillväxt och ett större och större utbud av aktiviteter för alla åldrar.


Supersuccé när Lerums LA firade 50 år!

Roligt att se så många olika åldrar på besökarna, många vågade och ville prova på de olika aktiviteterna som fanns på plats. Friluftskocken Anders Klint var nog den mest långväga deltagaren, som kom hela vägen från Finland för att dela med sig av sina kunskaper inom friluftsmatlagning.


MTB ny gren i Lerum

Adrenalin eller naturupplevelse, kanske både och? Mountainbike (MTB) kan cyklas på många olika sätt, uppför, utför, på single-track, fina naturstigar, grusvägar eller på preparerade slingor. Oavsett vad du är ute efter kan det finnas äventyr på två hjul nära dig.


Barnledarträff

Barnledarna har after work runt elden


Informationskväll - barnledare

Lerum bjuder in till informationskväll för er som vill veta mer om våra barngrupper och vilka möjligheter det finns för att bli barnledare. Klicka på texten för mer info!


Nytt bankgiro och Swish

Lerum erbjuder nu Swish

Visa ytterligare 3 sidor