Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vill du engagera dig?

2017-03-28

Du som är medlem i föreningen har nu möjlighet att engagera dig genom att bli "hjälpledare" för ett Äventyr eller hjälpledare inom konceptet Äventyrliga familjen. Som hjälpledare ska du ta emot deltagare, genomföra och avsluta ett Äventyr. Planering och organisering kommer föreningen att stå för och hjälpa dig med.

Äventyrliga familjen

Äventyrliga familjen är en verksamhet som riktar sig till hela familjen. Som Värd har du inget direkt ansvar för deltagarna. Du bestämmer själv vilket datum Äventyret ska genomföras.
Här är lite mer info om Äventyrliga familjen.

Äventyr

Du kanske har en helt egen verksamhetsidé och som du tror att fler personer skulle vilja delta i?

Då har du möjlighet att skapa ett eget så kallat Äventyr. Du styr själv över antalet deltagare och vem Äventyret ska rikta sig till. På vår förstasida hittar du våra aktuella äventyr.

Som hjälpledare är du mellan 18 och 99 år. Du hälsar deltagarna välkomna, och ser att alla som har anmält sig har kommit. Deltagarlista får du av styrelsen. Du bör ha kännedom om allemansrätten och ska kunna berätta vad som gäller i skog och mark. 

Vill du inte vara ensam kan flera personer vara hjälpledare för samma Äventyrliga familjen eller Äventyr.

Du får givetvis hjälp med att lägga upp Äventyret på vår webbplats bland våra andra äventyr och att marknadsföra äventyret i våra sociala medier. Du kommer också att ha en erfaren ledare vid din sida under hela äventyret. 

Utrustning

Behövs det utrustning för din planerade aktivitet får du och deltagarna låna den av föreningen förutsatt att vi har den utrustning som behövs. 

Förslag på aktiviteter

Cykelutflykt till Alnarp, Fiska i Öresund, Dagsvandring i skogen, Drakflygning, Cykelutflykt, Fågelskådning, Matlagning över öppen eld/muurikka, Övernattningar i naturen, Foto eller filmvandringar.

Har du idéer på Äventyr som du skulle vilja delta i men inte vill vara hjälpledare för så hör gärna av dig. 

Föreningen behöver alla idéer och från det lilla till det stora engagemanget så tveka inte att anmäla dig. Dela med dig av dina smultronställen runtom i Skåne. Vi behöver dig! #låtäventyretbörja

Anmälan

Anmäl ditt intresse att bli hjälpledare för ett Äventyr till:  husie@friluftsframjandet.se oavsett om det är till ditt eget Äventyr eller till Äventyrliga familjen. Hit skickar du också förslag på aktiviteter som du skulle vilja delta i. 

Vill du fråga om något eller veta mer, ring oss

Ordförande: Mats Holmberg: 0702 00 70 75

V. ordförande: Johanna Karlsson: 0768 50 16 38