Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

Sverige är fullt av stigar och leder som passar för vandringar där du hinner upptäcka naturen i din egen takt. Strosa längs smala stigar på Östgötaleden, kustvandra vid Bråviken eller i vår vackra skärgård eller återupptäck den stadsnära vandringen i Norrköping. Hos oss hittar du passande vandringar oavsett vem du är eller vilka förutsättningar du har. Vi erbjuder kortare och längre dagsturer och en eller annan vandring med övernattning.

Här nedan finns en sammanställning över de vandringar vi har genomfört och planerar att genomföra. Om du inte har möjlighet att följa med oss, är på besök i kommunen eller hellre upptäcker vår vackra natur på egen hand så finns det många matnyttiga tips och förslag på vandring på egen hand i menyn om du klickar upp rubriken Vandring.

Vi följer de lokala och nationella rekommendationer som finns under rådande pandemi. Detta betyder att det kan komma att ske förändringar i vandringarna tätt inpå genomförandet. Vi som deltar i vandringarna är naturligtvis friska och håller avstånd till varandra.

Genomförda och inplanerade vandringar 2021
22 mars - Lunchpromenad 

30 mars - AW i naturen

11 april - Vandring i Vrinneviskogens naturreservat

11 april - Vandring runt Ågelsjön

25 april - Stadsnära vandring mellan Kättsätter och Klockaretorpet

27 april - AW i naturen

29 maj - Akvarellvandring

20 juni - Vandring längs Göta Kanal

22-28 juli - Pilgrimsvandring för klimatet längs Birgittaleden

 

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning