Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

75-års jubileet

Jubileet hölls under lördagen den 18 juni vid Lunddalen med dagen indelad i två etapper.

Öppet hus för allmänheten startade dagen med mellan 12 – 15 där vi erbjöd aktiviteter för olika åldrar, prova på för den som ville testa något av det som gavs möjlighet till och tipspromenad.

Närmare tjugotalet funktionärer/ledare såg till att det hela fungerade på bästa sätt och att alla bjöds på korv och fika med speciell födelsedagstårta dagen till ära. Av förbrukningen att döma passade dryga åttitalet på att göra en utflykt upp till Lunddalen trots att inledningen började med ett ovälkommet regn.

En stunds musikunderhållning svarade Conny Tillberg för med ett antal passande visor. Föreningen uppvaktades av Friluftsfrämjandet - Region Öst genom Ewa Karlsson som överlämnade ett äppelträd och av Knud och Agnete Knudsen som skänkte sin kanot till verksamheten.

Medlemsfesten framåt kvällen var den andra etappen på firandet och lockade 28 personer som under det inledande minglet kunde lyssna till Julia Frännek, en tidigare elev från Musikskolan som spelade och sjöng.

Trevligt dukade bord inbjöd till sittning där exotisk planka och glass med jordgubbar serverades gästerna. Under kvällen kunde vi tack vare vår dokumentation i föreningsarkivet presentera aktiviteter och händelser från de senaste 25 åren. Passande nog kunde Friluftsfrämjandets förtjänstmärke och utmärkelser på olika nivåer tilldelades ett antal funktionärer och ledare.

En trevlig dag att minnas där många lagt ner mycket arbete och tid för genomförandet av ett lyckat arrangemang.

Reportage-NT---friluftsframjandet-firade-75-ar.docx