Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Inger, vem är du?

2015-07-27

Något om vår ordförande ...

Vi ställde några frågor till Inger Karlsson, vår förenings nye ordförande.

Vem är du, Inger?
-Jag är en naturintresserad och fortfarande nyfiken person. Jag har bott i Rimbo i väldigt många år och arbetat i skola och förskola lika länge. Jag blev medlem i FLF på 80-talet och var då barn och ungdomsledare samt blev styrelsemedlem så småningom.

 Hur vill du utveckla Rimbo lokalavdelning?
-Jag vill fortsätta det arbete föreningens ledare och funktionärer påbörjat. Jag vill vara delaktig i våra olika aktiviteter. Se alla människor mötas vid Gläntan en solig söndag för att gå Allemanut, baka bröd i Bagarstugan eller delta på starten av Cykelturen en tisdag i april. Se alla våra barngrupper på nya upptåg i naturen.

Jag hoppas få möta många nya ansikten i våra verksamheter och önskar få samarbeta med alla som känner intresse för djur och natur och har lust att tillsammans med andra ge sig ut på äventyr.

Vad gör du helst på din fritid?
-Jag motionerar gärna. Promenerar, letar ofta cacher med GPS, spelar golf eller cyklar en sväng. Jag tycker om att arbeta i trädgården, väver en del och läser gärna. Jag tycker om att träffa mina barn och barnbarn.

Ditt bästa resmål?
-Då jag är en fd. friidrottare med många träningsläger i minnet blir golfresorna jag gjort mina bästa resmål. Europa eller Asien spelar inte så stor roll. Det är själva upplägget med golfspel tillsammans med likasinnade och tävling varje dag. Samtalet efteråt och alla trevliga stunder med bad och utflykter.