Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Mina sidor - en samlad bild över ditt medlemskap och dina äventyr

Under Mina sidor hittar du information som rör ditt medlemskap, samt dina bokade och genomförda äventyr. Om du har uppdrag i Friluftsfrämjandet kommer du också åt guider, dokument och andra verktyg här.

Här får du en översikt över mina sidor.

För att komma till Mina sidor måste du logga in.
Du kan logga in med medlemsnummer eller ditt personnummer.

På Mina sidor ser du ingångar till de olika delarna som Mina sidor består av:

 1. Mina äventyr: Här kan du se vilka äventyr som du är anmäld till.
 2. Skapa äventyr: Är du ledare så är det härifrån du skapar dina äventyr. Hur du skapar ett äventyr kan du läsa om i manualen Skapa och hantera äventyr.
 3. Aktuellt: Här hittar du det senaste från din lokalavdelning, din region och från Friluftsfrämjandet i stort.
 4. Mina uppgifter: Här hittar du dina medlemsuppgifter. Här kan du se och uppdatera din adress och kontaktuppgifter, byta lösenord och välja om du vill ha nyhetsbrev och medlemsutskick från oss. Du kan också välja dina intressen och lägga till fler familjemedlemmar om du har ett familjemedlemskap. Är du ideellt engagerad ser du också vilka roller du har.
  Obs: Om du klickar ur medlemsutskick kan du missa viktig information som ledaren mejlar ut i samband med aktiviteter som du är anmäld till.
 5. Medlemssök: Medlemssök är uppdelat i vanligt medlemssök och i ledarsök. I medlemssöket kan ledare och andra med behörighet söka medlemmar efter kriterier som födelsedatum, lokalavdelningstillhörighet, namn och intressen. I ledarsök kan den med behörighet söka efter medlemmar baserat på deras uppdrag och roller. 
 6. Materialbank: Här hittar du viktig info för dig som är ideellt aktiv. Det finns marknadsföringshjälp som mallar, bildgalleri, checklistor och annat bra att ha. Materialbanken innehåller till exempel:
  a. Guider och manualer: Här hittar du bland annat manualer för att skapa äventyr, för medlemshantering och webbetalning. Webbredaktörer hittar manualer för att hantera lokalavdelningens webbsida. 
  b. Dokument: Här hittar du allt från utbildningsplaner till mallar för verksamhetsplaner, styrdokument och blanketter för kvittoredovisning.
  c. Kommunikation: Här hittar du allt som har att göra med marknadsföring av Friluftsfrämjandet. Till exempel den grafiska manualen, typsnitt, logotyper och vår bildbank. 
  d. Friluftsakademin. Här finns våra olika utbildningar och fortbildningar, både e-utbildningar och andra. 
  e. Demokrati: Här hittar du vår strategi och verksamhetsplan samt information och dokument från våra senaste stämmor. Här finns också information om hur det organisatoriska ledarskapet fungerar, till exempel vad det innebär att sitta i lokalavdelningens styrelse.

Ladda ner manual här