Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Östra Sörmland

Gnesta, Mariefred, Trosa och Tystberga med närområden

Välkommen till Friluftsfrämjandet Östra Sörmland

Vårt uppdrag är att inspirera och möjliggöra ett rikt och hållbart friluftsliv tar form i vår strävan att följa och förverkliga vår vision och strategiska mål. I linje med den 3-åriga verksamhetsplan som antogs på riksstämman 2021, fortsätter vi att bygga på vår starka grund och arbetar målmedvetet mot att uppnå de ambitiösa målen i vår Strategi 2030.

I hjärtat av vår verksamhet står våra engagerade ledare, som är kärnan i att utveckla och stärka vårt arbete. Vårt fokus är att växa och utvecklas genom att behålla, återuppväcka och rekrytera ledare, vilket är avgörande för vårt inflytande och engagemang i samhället. Med mer fokus på utomhuspedagogik, särskilt inom förskola och skola, där vi ser en möjlighet att bidra till en omvändning av den negativa trenden kring friluftsliv i såväl utbildningen som barnens vardag.

Genom att främja ett hållbart friluftsliv, strävar vi efter att vara ett föredöme inom ekologisk hållbarhet och social inkludering, speglande samhällets mångfald och främjande av en verksamhet som är välkomnande och tillgänglig för alla.

Med en mångfald av friluftsaktiviteter som långfärdsskridsko, vandring, och äventyrsprogram, fortsätter Friluftsfrämjandet i Östra Sörmland att vara en kraftfull aktör i att inspirera till äventyr och upplevelser i naturen, för alla åldrar och bakgrunder. Låt oss tillsammans fortsätta denna resa, där varje steg tar oss närmare ett rikare och mer inkluderande friluftsliv.

Tillsammans formar vi framtiden för Friluftsfrämjandet i Sörmland, med naturen som vår gemensamma grund och källa till kunskap, inspiration och välbefinnande.

Styrelsen genom Linus Olofsson, ordförande

Nyfiken på vandring?

Inför våren planerar vi just nu för vandringar i vårt närområde. Intresserad av att leda eller delta, hör gärna av dig till oss! Hör av dig!

Bli ledare - engagera dig tillsammans med oss!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Vill du bli ledare ihop med oss, hör av dig - så berättar vi mer om vår verksamhet, ledarutbildningar och hur ditt engagemang kan passa in! Mejla oss!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kontakta oss

Kontakt
Linus Olofsson, ordförande
Fjällgatan 14
646 32 Gnesta

tel: 070-88 30 100 
mejl: linus.olofsson@friluftsframjandet.se 

 

Fakturaadress
Friluftsfrämjandet
℅ Andreas Björnstad
Högdalsgatan 6
64631 GNESTA

mejl: andreas.bjornstad@friluftsframjandet.se

ostrasormland@friluftsframjandet.se

Våra samarbeten