Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Östra Sörmland

Gnesta, Mariefred, Trosa och Tystberga med närområden


Välkommen till Friluftsfrämjandet Östra Sörmland

Va, vad är det här kanske du tänker, eller så kanske du nickar för dig själv och funderar ja, vad bra.

Jag hade också kunnat skriva bara kort och gott, välkommen till Friluftsfrämjandet. För det är ju det jag menar. Men jag vill ändå passa på att berätta, att den lokalavdelning som du är medlem i, har bytt namn. Vi heter från och med nu Friluftsfrämjandet Östra Sörmland. Men vi är fortfarande samma ledare och har fortfarande verksamhet i Mariefred, Gnesta, Tystberga och Trosa.

Det är ju den verksamhet vi gör - som spelar roll och förändrar världen. Det är när knyttebarnen får upptäcka att även de små myrorna gör en synlig stig på marken, när skridskoåkarna med säker ledning får testa bärigheten ända fram till råken, när du får upptäcka ett nytt naturområde alldeles kring knuten eller… ja du fattar. Ändå är lokalavdelningen viktig i vår förening, att du vet var du är medlem, att du kan påverka och engagera dig. Att det är vi som arrangerar äventyren. En del av demokratin och föreningslivet. Men nu har jag informerat om det, så låt oss nu gå ut och ta en kaffe tillsammans i naturen!

Linus Olofsson, ordförande
linus.olofsson@sv.se

Nyfiken på vandring?

Inför våren planerar vi just nu för vandringar i vårt närområde. Intresserad av att leda eller delta, hör gärna av dig till oss! Hör av dig!

Bli ledare - engagera dig tillsammans med oss!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Vill du bli ledare ihop med oss, hör av dig - så berättar vi mer om vår verksamhet, ledarutbildningar och hur ditt engagemang kan passa in! Mejla oss!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kontakta oss

Kontakt
Linus Olofsson, ordförande
Fjällgatan 14
646 32 Gnesta

tel: 070-88 30 100 
mejl: linus.olofsson at friluftsframjandet.se 

 

Fakturaadress
Friluftsfrämjandet
℅ Andreas Björnstad
Högdalsgatan 6
64631 GNESTA

mejl: andreas.bjornstad at friluftsframjandet.se

ostrasormland@friluftsframjandet.se

Våra samarbeten