Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsliv - ditt medlemsmagasin

Friluftsliv är ett av Sveriges största magasin om friluftsliv, äventyr och resor. Magasinet är en medlemsförmån för våra medlemmar och kommer i din brevlåda fyra gånger per år, sprängfyllt med spännande artiklar, notiser och kunskap.

Här får du nyheter, tips om nya böcker, kartor och friluftsprylar, resultat av produkttester, guider till äventyr från norr till söder – mestadels från Sverige, men även från andra länder. Friluftsliv skriver också om praktiska saker som hur du använder kompassen, vallar skidor och sköter dina friluftsprylar.

Dela med dig av dina tips!

Vi vill att magasinet ska vara intressant för alla, från nybörjare till nörd och tar gärna emot tips om vad du vill läsa om. Hör då av dig till: friluftsliv@friluftsframjandet.se.

Vi brinner för friluftsliv och utepedagogik

Frilutsliv ges ut av Friluftsfrämjandet som även driver över 500 I Ur och Skur- och Skogsmulle i förskolan-förskolor och skolor med tusentals barn, plus en rad barngrupper som vänder sig till alla åldrar, från föräldrar med nyfödda till unga vuxna. Därmed skriver Friluftsliv en hel del om barn, utepedagogik och snuddar vid politiken omkring detta.

Krönikor

Läs Friluftsliv digitalt!

Just nu kan du prova på att läsa magasin Friluftsliv i digital form. Under en begränsad tid finns nummer 1 - 2015 av Friluftsliv tillgänglig för dig som ännu inte är medlem. Bli medlem om du vill ha tillgång till alla nummer samt få hem tidning direkt i brevlådan. Som medlem kan du alltid logga in och läsa Friluftsliv digitalt när det passar dig.

Till digitala tidningen

Magasin Friluftsliv