Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Natt i Naturen

Den 3 september bjuder vi tillsammans med våra nordiska grannländer in till Natt i Naturen - en chans att sova ute under samma himmel. I vindskydd, hammock, tält eller under stjärnorna. Bakom knuten eller långt in i skogen. Oavsett var, när natten tillbringas ute så skapas stora upplevelser och starka minnen.

Lördagen 3 september - eller vilken natt du vill under sommaren

Att sova ute kan vara så mycket, från en tältnatt i fjällen till en natt i hängmatta runt knuten. Nu bjuds alla invånare i Sverige, Norge, Danmark och Finland in att sova ute under samma himmel, som en hyllning till vår gemensamma nordiska friluftstradition. Sov ute med oss lördagsnatten den 3 september - eller vilken natt du vill i sommar. Tagga #nattinaturen - och sov gott!

Tagga #nattinaturen och vinn friluftsgrejer

Tagga dina finaste bilder med #nattinaturen så har du chansen att vinna presentkort på 3000 kr att köpa friluftsgrejer för! Tävlingen pågår till och med den 4:e september.

Läs mer och tävla

Ladda ner Sova ute-guiden

Vi vill gärna inspirera fler att våga sig på att tillbringa en natt i naturen. Och det behöver ju inte vara så svårt, om man får lite grundläggande tips med sig på vägen. Ladda ner vår guide eller skicka vidare till en kompis som är nyfiken på att övernatta ute i sommar.

Ladda ner

Hitta Natt i Naturen-äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning
Annons