Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

TVM Äventyrsgrupperna

TVM Äventyrsgrupperna är Friluftsfrämjandets verksamhet för ungdomar och unga vuxna (cirka 14 till 25 år) som brinner för friluftsliv.

Håller till i skogen, vattnet och fjällen

Förkortningen TVM står för ”tre vildmarksmål” och representerar skogen, vattnet och fjällen, de tre arenorna för verksamheten.

Här deltar nybörjare tillsammans med mer erfarna ungdomar, som gärna delar med sig av sin kunskap kring friluftsliv och friluftsteknik. Träffarna präglas av gemenskap, glädje och passion för äventyr och naturupplevelser.

 

Ting

TVM verksamheten är starkt präglad av ting, vilket är läger med deltagare från hela landet. På våren åker vi på Sydtinget i Skåne och Rikstinget som flyttar runt över landet. På hösten åker vi på Mellantinget.

Oktober 2016 var det vår tur att stå som värdar för Mellantinget. 200 äventyrslystna ungdomar samlades vid Lyngnerns strand utanför Sätila för att uppleva en helg inspirerad av Harry Potter. Bilder

 

Kontakt

Du är välkommen till oss om du vill lär du känna andra i din ålder med samma intressen som du, och tillsammans ger vi oss ut på aktiviter såsom paddling, vandring, cykling, fjällresor och lägerverksamhet.