Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Action eller stilla och lugnt? Paddling kan beskrivas på många olika sätt. Fartfyllt genom en fors, glida fram på en stilla å, surfa två meters vågor eller paddla stilla och lugnt över havet i solnedgång. Det finns många tillfällen att paddla.

Kajakverksamhet i Mölndals lokalavdelning

I Friluftsfrämjandet Mölndal är målsättningen att utnyttja våra kajaker för att erbjuda nybörjarkurser och kvällspaddling i Stensjön och Rådasjön. Våra kunniga ledare sätter alltid säkerhet och paddlingsglädje i första rummet för att du som deltagare skall känna dig trygg och få en lustfylld upplevelse.

Intresserad?

Du är välkommen gammal som ung, nybörjare till proffs. Ta en titt på de olika aktiviteterna och vilka de riktar sig till. Beroende på säsong så kan det vara tunt i listan på aktiviteter.

Anmälan

Anmälan sker alltid genom aktiviteten på lokalavdelningens startsida. För att delta i aktiviteten måste du vara medlem i Friluftsfrämjandet. Anvisningar för hur du blir medlem finner du på respektive aktivitet.

Kostnad

Eventuell kajakhyra 100 kr. Detaljer finns i resursbokningssystemet.

Våra kajaker

Vi har 12 PE-kajaker i olika storlek. Beskrivningar finns i resursbokningssystemet på boka.friluftsframjandet.se. Du måste vara inloggad i resursbokningen för att kunna se och boka kajakerna.