Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Upplev tjusningen och njutningen av att uppleva naturen från en kajak. Upplev känslan att klyva en spegelblank yta eller forcera skummande vågor eller att smyga fram på grunda vatten i en skärgård. Välkommen med på våra kajakturer, i havet runt Hisingen.

Vattenäventyr som passar dig

Att paddla handlar om att uppleva naturen och vara fri. Kanske glida in mot en öde strand, somna till ljudet av vågors brus och vakna till en ny dag med paddling och liv i det fria. Allt det där som gör paddling till en verksamhet som varje år lockar fler och fler passionerade friluftsmänniskor, som vill utforska naturen tillsammans med andra lika drivna deltagare.

Paddla tryggt med våra ledare

Inom Friluftsfrämjandet ägnar vi oss åt alla former av kajakpaddling och erbjuder kurser som passar dig oavsett vilken nivå du är på – allt från enkla turer i Nordreälv och Hisingens skärgård till spännande, väderutsatta äventyr på öppet hav. Alla kajakledare har genomgått vår kajakledarutbildning, och vet hur man anpassar paddlingen utifrån de förhållanden som råder – vilket lägger grunden för säkra turer.

Vill ni veta mer om våra paddelturer så höra av er till Rickard Bensowf.

rickard.bensow@friluftsframjandet.se

Tel. 0732-404022