Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Sälenstugan

22 december 2012 köpte lokalavdelningen en andelslägenhet i Sälen, Jossivägen 29 A. Det är ett parhus som ligger i området mitt emot Hundfjället och Tandådalen. 200m från huset går Myrflodammens längdspår.

Lägenheten på 110m har 10 bäddar. Det finns tre sovrum med 2+4+4 bäddar, 2 badrum, bastu, kök och 2 vardagsrum, det ena med bäddsoffa.

Lokalavdelningen har tillgång till fem veckor om året. De fördelas på Jossivägen 29A´s årsmöte i maj.

 Vår kassör Märtha Björn är utsedd som kontaktperson. Hon har hand om nyckeln, tar emot anmälningar till aktivitetsveckor och utlottningsveckor och tar emot betalningen.

Styrelsen beslutar om vilka av veckorna som ska vara aktivitetsveckor och vilka som hyrs ut till medlemmar. Hyrveckorna delas i söndag – torsdag och torsdag – söndag, för att så många som möjligt ska kunna få tillfälle till utnyttjande. Byte av hyresgäst sker 12.00.

Hyrveckorna meddelas medlemmarna via mail, så snart styrelsen bestämt vilka veckor som ska användas för gemensamma aktiviteter. Detta bör ske direkt efter första styrelsemötet, när vi vet vilka veckor som gäller. Styrelsen sätter också priset på veckorna, efter säsong.

För att delta i utlottning ska du vara vuxenmedlem, över 25 år, i Åmåls lokalavdelning. Ni som är två vuxna familjemedlemmar har varsin lott. Du måste själv delta i resan och kan inte överlåta den till annan person.

Utlottning sker genom att skicka in en intresseanmälan till Märtha inom utsatt tid. Du får delta i utlottning av flera perioder. Märtha meddelar direkt efter lottning de personer som fått tillgång till stugan. Betalning sker i förskott när du hämtar ut nyckeln.

Den person som genom utlottning vunnit en period avstår från denna period året därpå. Vilket innebär att du kommande år kan delta i andra utlottningsperioder.

Skulle det bli för många anmälda till aktivitetsveckorna, lottas platserna även där. Blir det för många anmälda även året därpå, avstår då de som deltog år ett.

Vid avbokning senare än 3 veckor före bokat datum debiteras 75 % av kostnaden, såvida ingen annan medlem är villig att ta över bokningen

Den som ställer upp som ledare och samordnare för aktivitetsvecka deltar gratis.

Ovanstående regler bestämdes på årsmötet 13 mars 2013