Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn & familjeverksamhet

Barn/Familj
I Säffle/Åmål har vi igång både Mulle, Strövare, Frilufsare eller TVM, samt MTB-verksamhet för barn.
Återkommande har vi också något som vi kallar Familjeaktiviteter där föreningen skapar förutsättningarna för olika sorters äventyr men där familjen själva gör upplevelsen till sin. För de lägre åldrarna, knopp/knytte/öppna skogsgläntan, har vi för närvarande inga ledare för så finns intresse så kontakta grenledare Elin Junzell.

Mulle

I Skogsmulles underbara värld introducerar vi barn från 4-6 år till allt upptäcka allt spännande som finns i skog och natur. Anmälan sker via hemsidan, barnet behöver vara medlem och grupperna startats efter ledares planering. För intresseanmälan även när gruppen är full alternativt ej igång så hör av er till ledare Emma Nyström. Hjälpledare är Rose-Marie Zander.

Strövare

För barn från 7-9 år börjar friluftsliv bli en del av träffarna. Mycket fokus är kvar på att leka och bli bekväm i naturen. Här introduceras också knivkörkort, att lära sig allt som hör ihop med täljning. Anmälan sker via hemsidan, barnet behöver vara medlem och grupperna startats efter ledares planering. För intresseanmälan även när gruppen är full alternativt ej igång så hör av er till ledare Elin Junzell. Hjälpledare är Marja-liisa Vesalainen och Gustav Zander.

Frilufsare

Från 9 års ålder är barnen Frilufsare och nu är det fokus på större äventyr. Övernattningar, friluftsteknik och självständighet i friluftslivet är grundpelare i träffarnas upplägg. Anmälan sker via hemsidan, barnet behöver vara medlem och grupperna startats efter ledares planering. För intresseanmälan även när gruppen är full alternativt ej igång så hör av er till ledare Elin Junzell eller Emma Nyström. Hjälpledare är Gustav Zander.

TVM:are: tre vildmarksmål

Ungdomar från högstadiet och uppåt ordnar självständigt egna äventyr, friluftsliv på bästa sätt! Här finns ledare med mest som bollplank och nya vänner är alltid välkomna! Hör av er till ledare Andreas Junzell eller Alma Melitshenko.