Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Årets aktiviteter

Alingsås lokalavdelning erbjuder aktiviteter för dig som gillar kajak, att vara ute i skogen eller att delta i en barngrupp. Saknar du någon aktivitiet? Skulle du vilja engagera dig? Ta gärna kontakt med ordförande. Kontaktuppgifter hittar du under "kontakta oss" till vänster på sidan.

Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Frilufsare, Äventyrliga Familjen och MTB

Våra barn- och familjegrupper pågår under hela året. Ta kontakt med respektive ansvarig för att få mer information. Kontaktuppgifter hittar du under "kontakta oss" till vänster på sidan.


Onsdagspaddlingar

Från maj-september (med uppehåll under semesterperioden) paddlar vi tillsammans i sjöar i och kring Alingsås. Deltagarnas erfarenhet och vädret styr var kajakerna sätts i vattnet. Samling brukar ske ca 17.15 på parkeringen Västra Bangården, vid biltvätten vid tågstationen i Alingsås. Gemensam avfärd 17.30. Kontakta kajakansvarig för information och hyra av kajak. Kontaktuppgifter hittar du under "kontakta oss" till vänster på sidan.


Äventyrsdag Playa Mjörn

Varje år försöker vi ha en Äventyrsdag på Playa Mjörn. Det har varit en välbesökt succé sedan starten 2015. Så snart vi har spikat ett tillfälle hittar du datum och mer information genom att söka efter äventyr i Alingsås Lokalavdelning, eller genom att klicka på Alingsås till vänster på sidan.


Tvådagarspaddling?

Kajaksäsongen brukar avslutas med paddling på Mjörn med övernattning på någon naturskön plats. Kontakta kajakansvarig (under "kontakta oss" till vänster på sidan) för mer info


Vandringar

Genom vår vandringssektion har du möjlighet att följa med oss ut på vandringar. Och varje år möter vi våren i skogen och ger oss ut på en höstlig vandring. Så snart datum är spikade ser du information genom att välja "Alingsås" i vänsterspalten eller genom att söka på Äventyr i Alingsås Lokalavdelning.