Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Häng med oss ut i den fina naturen i och omkring Alingsås!

Tillsammans med våra ledare kan du paddla kajak i någon av de små eller stora sjöar finns i vår närhet. Vi har grupper för barn i alla åldrar, med och utan föräldrar.

Då vi har svårt att hålla ordning på en kö är det viktigt att vara snabb på anmälan när grupper kommer upp här på hemsidan inför varje terminsstart. Barn som redan går i grupper har förtur vid terminsstart, så det är eventuella tomma platser som går att anmäla sig till. Eftersom det är många barn som vill vara med så är vi alltid i behov av engagerade föräldrar som kan tänka sig att starta en grupp. Kontakta oss (se kontaktinfo till vänster) för att få mer information och självklart hjälper vi dig igång och stöttar dig under tiden du har gruppen.

Om du hellre vill ut och vandra i naturen tillsammans med likasinnade så anordnar vi flera gemensamma vandringar under året. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. 

Låt äventyret börja!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kontakta oss!

Ordförande: David Lind 070-783 99 18
Epost: david.lind@friluftsframjandet.se

Adress: Friluftsfrämjandet Alingsås
C/O Mikael Jensen
Trollsjövagen 26
44160 ALINGSÅS

Följ Friluftsfrämjandet Alingsås på Facebook