Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vombsjön Runt

Den första lördagen i augusti varje år sedan 1971 har vi anordnat Vombsjön Runt tillsammans med Korpen Veberöd. Tyvärr går loppet inte att genomföra 2023.

Det har av flera anledningar blivit omöjligt att organisera vår populära cykelrunda i år, 2023. Det finns fortfarande hopp om att arrangera loppet nästa år, bland annat eftersom Trafikverket nu gett bättre information, men det kräver en förnyelse i kärntruppen av arrangörer. Hör av dig till Friluftsfrämjandet Veberöds ordförande, Margareta Serder, om du är sugen på att engagera dig i loppets framtid. Tlf: 0704-283082, e-post: mserder(at)gmail.com

 

Såhär brukar Vombsjön Runt gå till: Vi samarbetar med Korpen i byn om att arrangera denna uppskattade cykelrunda. Tre sträckor finns att välja mellan: ca 35, 65 eller 110 km runt veberödstrakten. Den längsta sträckan är nästan nere i Ystad och vänder. Deltagandet är också en lott i vårt lotteri där högsta vinsten är ett presentkort 3.000 kr.

Alltid första lördagen i augusti! Anmälan är i princip öppen hela året, kolla in på Vombsjön Runts hemsida.

Anmäl dig som volontär till Vombsjön Runt

Vi behöver din hjälp! Detta fantastiska arrangemang drivs helt av volontärer. Kom med i gänget genom att anmäla dig till Pernilla Svensson (penno.s@telia.com).

Din hjälp behövs antingen under fredagen innan eller på själva dagen (lördagen). På fredagen ska allt ställas i ordning (skyltar, stationer, vägmarkering, mm) och på lördagen behövs hjälp med att lotsa folk och bilar rätt, dela ut startnummer, mm. Du är givetvis välkommen att vara med bägge dagar – det blir kul!

Vi tackar alla cyklister, sponsorer och funktionärer som gör Vombsjön Runt till en lyckad cykelrunda!

Vomb Runt 2015 (11).jpg

Vomb Runt 2015 (7).JPG