Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Inget stoppar Lunken

2020-03-18

Genom att göra vissa förändringar i upplägget av Hultalunken så kommer vi att kunna genomföra den under våren, trots rådande läge.

I dessa tider då det mesta kretsar kring Coronaviruset vill vi uppmuntra alla att ta sig ut i naturen och friska luften. Ta gärna en promenad, eller gör en utflykt till någon vacker plats i naturen.

För att kunna verka för detta har vi funderat på hur vi ska kunna anpassa vår kommande tipsrunda på Hulta, så att vi slipper ställa in denna insiration till att komma ut. Vi har kommit fram till ett antal förändringar som gör att vi minimerar risken för ökad smittspridning, samtidigt som vi ger möjlighet till aktiviteter ute i det fria. Hultalunken kommer att genomföras under fyra söndagar i april, med start den 5 april.

  • Vi kommer att köra obemannat på plats på Hulta. Många av våra funktionärer är i utpekade riskgrupper.
  • Frågorna kommer att sitta ute under en längre tid(10-15) på söndagarna. Vilket ger er som deltagare möjlighet att gå rundan utan att trängas med så många andra.
  • Man får ta med sig papper och penna hemifrån. Var och en får rätta sin tipsrad själv. Man kan ju alltid tävla mot vänner och bekanta.
  • Rätt rad kommer att presenteras på hemsidan klockan 15.
  • Betalning sker via swish eller bankgiro.
  • Priser/presentkort kommer lottas ut bland betalande deltagare. Dessa skickas hem till vinnarna. Vinnarna presenteras också här på hemsidan.
  • Tipsrundan kommer att presenteras här på hemsidan samtidigt som de rätta svaren. Detta ger personer som inte har möjlighet att ta sig ut, en möjlighet att delta i tipsrundan.

Mer information om exakt hur det kommer att gå till kommer att dyka upp här på hemsidan när det närmar sig.

Testa vår tipsrunda

Här kan du prova ett litet exempel på hur du framöver kommer att kunna ta del av Hultalunken genom datorn eller mobilen.

Till tipsrundan

Vi stödjer Hultalunken