Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äntligen kajakdags

2021-05-31

På torsdag den 3/6 kan vi äntligen komma igång med säsongens kajakturer.

Efter en lång tid av stränga restriktioner och rekomendationer för att minska smittspridning av Covid-19 kan vi nu komma igång. Med de senaste förändringarna är det tillåtet för oss att hålla grupper utomhus för upp till 100 personer. Fortfarande gäller dock att är man det minsta sjuk eller har symptom måste man hålla sig hemma. Att hålla avstånd när vi träffas gäller naturligtvis också, men detta sker ju ganska naturligt när vi sitter i vars en kajak.

Vi kommer därför att köra som vi brukar med våra torsdagspaddlingar. Samling på vattnet klockan 1800. Platserna vi besöker ligger utspridda i hela Blekinge. Första tillfället samlas vi vid Slättanäs för en tur som Robert leder.

Ni hittar kajakprogrammet här intill. Avsikten är att varje torsdagspaddling ska presenteras som ett separat äventyr i äventyrshanteraren. Detta för att man ska kunna hitta till de olika startplatserna.

Anmälan till säsongens paddlingar gör man till det äventyr som heter "Torsdagspaddlingar i Blekinge". Genom att anmäla sig så blir det lättare för ledarna att nå er som deltagare om det blir några sena förändringar, eller det i värsta fall blir inställt. Det hjälper även till att lättare administrera aktiviteten.

LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Program 2021