Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsfrämjandet Lund välkomnar Dig

Välkommen till Friluftsfrämjandet Lunds hemsida där vi presenterar våra äventyr och tar emot anmälningar.

Sedan 1932 erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr såväl i Lunds närområde som i andra delar av vårt vackra land! Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – alla är välkomna. Våra aktiviteter leds av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande.

Våra äventyr (aktiviteter) hittar du längre ned genom att klicka på blåa rutan "Våra äventyr för stora och små" eller genom att kolla länkarna till vänster (i mobilen scrolla upp till blåa raden Lund och klicka på pil t.h. om Lund).

Länkarna längst upp på sidan leder till Friluftsfrämjandet centralt. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Våra äventyr för stora och små

Att vara ute i naturen året runt är bra för alla själar, stora och små, så varmt välkommen in på vår sida för att se vilken aktivitet som passar just dig eller ditt barn. Vi hoppas du hittar något spännande och ser fram emot att få välkomna dig på ett av våra äventyr!

Här börjar äventyret!

Bli ledare

Gör som över 300 vuxna och ungdomar hos oss i Lund - kom ut i naturen med oss och ha kul med alla nyfikna deltagare, från småttingar till pensionärer! Har du bara intresse av att vara ute och umgås med andra så ser vi till att du får både utbildning och möjlighet till löpande fortbildningar. Så kom med i ledargänget och ha kul samtidgt som du ger fler barn och vuxna möjligheten att komma ut i friska luften.

Välkommen ut med oss!

Jämtlands-triangeln 2020

Anmälan öppen - klicka här

Fritidsbanken

Äntligen kan du prova friluftsliv utan att det kostar skjortan. Lunds kommun öppnade hösten 2019 Fritidsbanken där man kan låna sport-och friluftsprodukter helt gratis i 14 dagar. De tar också gärna emot prylar.

Läs mer och börja låna

Handla smart och tjäna pengar till dig själv och föreningen

Nu är Friluftsfrämjandet Lund anslutna till Sponsorhuset där du kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Friluftsfrämjandet Lund! Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Friluftsfrämjandet Lund med 50 kr!

Kom igång här

Följ oss på Facebook

Här samlas fina foton med glada, ibland trötta, deltagare och ledare. Låt dig ledas in i äventyrens värld som tack vare våra underbara ledare och funktionärer pågår året runt.

Ha koll på vad vi gör

Prova Ullmax prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial för den aktiva familjen från topp till tå! Vi är många helnöjda ledare och medlemmar som är trogna kunder.

Handla Ullmax och stöd oss nu

Våra äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Aktuellt i Lunds lokalavdelning

KONTAKTA OSS VID FRÅGOR

Har du frågor eller vill veta mer hjälper gärna vårt kansli i Skrylle till.

Vi sitter i byggnaden som heter Kvisten.

Friluftsfrämjandet Lund
Skryllegården, Hardeberga 161
247 91 Södra Sandby

Epost: lund@friluftsframjandet.se
Tel: 046-12 70 20 (telefontid tis, ons, tors kl 10.00-13.00)

VÅRA SAMARBETSPARTER