Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Friluftsfrämjandet Lund

Vi hoppas att även Du upptäckt att "Ute är det nya inne"!
Vår ideella förening är riktigt stolt över att vi sedan 1932 erbjuder äventyr för alla, oavsett bakgrund och ålder. Det spelar ingen roll om Du är nybörjare eller inbiten fantast – alla är varmt välkomna. Vi arbetar aktivt för att att så många som möjligt får chans att hänga med oss ut och uppleva naturen. Kanske just Du vill bli en av våra runt 300 underbara ledare som leder friluftsäventyr runt om i Lunds kommun, i vackra Skåne eller i fjällen?

FÖR ATT SE ALLA ÄVENTYR SAMT ANMÄLA DIG ELLER DITT BARN :
Scrolla ner en bit till blå rutan "Våra äventyr", eller använd menyn ute till vänster.
SÅ LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

ANGÅENDE COVID-19 (uppdaterat 5/2 2021 kl 20:30)
Idag har Friluftsfrämjandets Riksorganisation reviderats sina regler ang ålder. Friluftsfrämjandet ska även fortsatt följa regeringens och Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.
Kom ihåg att syftet med åtgärderna just nu är att minska spridning av Covid-19 i samhället.

För att eventuellt möjliggöra att små grupper av personer som har regelbunden kontakt kan komma ut i naturen, har Friluftsfrämjandets Riksorganisation beslutat att verksamheten ska anpassas genom att storleken på grupper under aktiviteten återigen är maximalt 8 personer som är födda 2001 eller tidigare, inkl. ledare och föräldrar.
Barn födda 2002 eller senare omfattas INTE av rekommendationen om maximalt 8 personer per grupp.

Men tänk på att ingen i gruppen ska ha sjukdomssymptom av något slag, man ska undvika fysisk kontakt med personer utanför eget hushåll och att reglerna för distansering, handhygien, etc. måste följas under aktiviteten.

Vänligen läs informationen från Riksorganisationen på följande länk för mer information
www.friluftsframjandet.se/aktuellt/covid19/

Vid frågor vänligen kontakta kansliet som vid behov förmedlar direktkontakt med styrelsen.
lund@friluftsframjandet.se

Tack alla för ert fantastiska tålamod och engagemang!

Mvh, Markus Arebom, Ordförande Friluftsfrämjandet Lund

PS Att vara ute i naturen är fortfarande möjligt för familjer och individer och vi vill uppmuntra alla att göra det på ett säkert sätt. Undvik trängsel och allmänna kommunikationsmedel och tvätta händerna ofta, men njut av att vara ute.


LÄNKAR LÄNGST UPP OCH LÄNGST NED PÅ DENNA SIDA
Leder alla till Friluftsfrämjandet centralt.

VÅRA ÄVENTYR

Att vara ute i naturen året runt är bra för alla själar, stora och små, så varmt välkommen in på vår sida för att se vilken aktivitet som passar just dig eller ditt barn. Vi hoppas du hittar något spännande och ser fram emot att ses!

Här börjar äventyret!

VÄLKOMNA PÅ ÅRSMÖTE 11 /3

För info och anmälan om årsmötet 2021

Bli ledare

Gör som över 300 vuxna och ungdomar hos oss i Lund - kom ut i naturen med oss och ha kul med alla nyfikna deltagare, från småttingar till pensionärer! Har du bara intresse av att vara ute och umgås med andra så ser vi till att du får både utbildning och möjlighet till löpande fortbildningar. Så kom med i ledargänget och ha kul samtidgt som du ger fler barn och vuxna möjligheten att komma ut i friska luften. Välkommen ut med oss!

Följ oss på Facebook

Här samlas fina foton med glada, ibland trötta, deltagare och ledare. Låt dig ledas in i äventyrens värld som tack vare våra underbara ledare och funktionärer pågår året runt.

Ha koll på vad vi gör

Handla smart och tjäna pengar till dig själv och föreningen

Nu är Friluftsfrämjandet Lund anslutna till Sponsorhuset där du kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Friluftsfrämjandet Lund! Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en Trisslott och du stödjer Friluftsfrämjandet Lund med 50 kr!

Kom igång här

Fritidsbanken

Äntligen kan du prova friluftsliv utan att det kostar skjortan. Lunds kommun öppnade hösten 2019 Fritidsbanken där man kan låna sport-och friluftsprodukter helt gratis i 14 dagar. De tar också gärna emot prylar.

Läs mer och börja låna

Prova Ullmax prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial för den aktiva familjen från topp till tå! Vi är många helnöjda ledare och medlemmar som är trogna kunder.

Handla Ullmax och stöd oss nu

Våra äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

KONTAKT

Du når oss enkelt via telefon, e-post eller brev.
Klicka här
för att se alla våra kontaktuppgifter eller mejla  lund@friluftsframjandet.se