Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ny säsong med BSK

Välkomna till en ny säsong med Bråvallaskrinnarna

Välkomna till vår nya säsong 2019/20 som vi hoppas blir spännande och kall. Vi hoppas förstås på fina naturisar och föreningens mål är att kunna ordna trevliga turer för alla som vill följa med ut.  

Vi förbereder oss för en ny säsong genom att bjuda in till följande aktiviteter:  

Årsmöte:
Vi håller årsmöte torsdagen 24 oktober kl. 18.30 på IOGT-gården, Norra Promenaden 108, Norrköping. 

Upptaktsträff:
Vi startar säsongen med en upptaktsträff i Himmelstalunds ishall lördagen den 23 novemberkl. 17.30 - 19. Ta med skridskor, inga förkunskaper krävs. Vi bjuder på åkning och fika.  

Välkommenprogram/ Nybörjarkurser 2019
Består av en teorikväll och en övning på naturis. För teorikvällen väljer man ett av datumen torsdagen 9 januari eller tisdagen 14 januari 2020 kl. 18 – 21 och även då på IOGT-gården, Norra Promenaden 108, Norrköping. Datum för övning på naturis är svår att planera så här långt i förväg och kommer meddelas när is finnes. 

Medlemskap
Vi ber er att avvakta med era inbetalningar för medlemskap i BSK för den kommande säsongen. Ett nytt inbetalningssystem är på väg och vi räknar med att kunna ta emot de nya avgifterna genom det. Detta görs både för att förbättra medlemsservicen och förenkla föreningens administration.  

Information om det nya betalningssystemet kommer skickas ut inom kort. För nya medlemmar kommer information att finnas på hemsidan bsk.skridsko.net. Medlemsavgifterna för kommande säsong kommer att vara oförändrade 50:- för medlemmar i Friluftsfrämjandet och 200:- för de som inte är medlemmar i Friluftsfrämjandet. Medlemskap i Friluftsfrämjandet tecknas på www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/. Medlemmar i Friluftsfrämjandet omfattas även av en olycksfallsförsäkring under våra ledarledda aktiviteter. Ett medlemskap i Friluftsfrämjandet ger dig också möjligheter att åka med Friluftsfrämjandets lokalavdelningar runt om i Sverige. Information om turer hittar du på skridskonätet.

Information om turer och verksamhet
Som medlem kan du läsa Isnytt och turutlysningar på Skridskonätetwww.skridsko.net. Du kan också prenumerera och få denna information som e-postmedelanden. Här hittar du information om våra turer och andra aktiviteter. Turer publiceras senast kl. 20.30 kvällen före en tur. Turer kan anordnas under alla veckodagar.

Efter en tur kan du gå in och läsa färdrapporten, lägga till bilder och tagga dig själv på turen för att få statistik på ditt deltagande. Kul att se när säsongen är slut hur mycket man har åkt och på vilka vatten!

Fyll i information om dig själv på Min sida så blir det lätt för alla som vill komma i kontakt med dig för samåkning t.ex. Lägg gärna in en bild så att vi kan känna igen varandra på isen. 

Utökat åkområde genom samarbete
Vi i Bråvallaskrinnarna samarbetar med Linköpings långfärdsskridskoklubb (LLK) och med Friluftsfrämjandet Nyköping (FFN) därför kan vi som medlemmar även delta i deras turer (och vice versa). Samma regler och gruppindelningar gäller hos dem som hos oss. Anmäl dig som BSK:are till de andra klubbarnas ledare vid starten så att de vet vem du är.  

Samåkning
Till isen samåker vi alltid. Det finns alltid plats för den som kommer utan bil till den utlysta samlingsplatsen. Vi delar på kostnaden och beräknar 25 kr/mil som delas lika av alla i bilen. Ibland hyr vi gemensam buss och kostnaden blir då 100 – 200 kronor per person beroende på avstånd.  

Kontakt
Vill du komma i kontakt med Bråvallaskrinnarna använder du adressen bravallaskrinnarna@friluftsframjandet.se  

Du hittar också information på vår webbplats www.bsk.skridsko.net. Här kan du läsa om utrustning, säkerhetsregler, åkgrupper, samlingsplatser, styrelsen och andra funktionärer.

Väl mött på isen för en ny säsong önskar Bråvallaskrinnarnas styrelse!