Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vill du engagera dig?

Tveka inte att höra av dig! Det enda som slår att ta del av äventyret är att leda det!

Som ideell organisation möjliggörs vi av alla dessa fantastiska individer och företag som ger av fritid, yrkeskunnande och ekonomiska medel för att stötta arbetet med att göra friluftslivet tillgängligt för alla, försvara allemansrätten och bedriva samhällspåverkan i frågor såsom barns hälsa och hållbar utveckling.

Engagera dig

Bli hjälpledare, volontär, bidra med din expertis, bli ledare eller bidra på något annat sätt. Det händer alltid saker på Friluftsfrämjandet - och vi är alltid i behov av folk som hjälper oss.

Bli ledare

Friluftsfrämjandet har Sveriges största utbud av ledarledda aktiviteter. Vi är en ideell förening och att vara ledare hos oss är ett ideellt uppdrag. Du bidrar med tid och engagemang, i gengäld får du utbildning, personlig utveckling, teknisk utveckling i din friluftsgren, ett större socialt nätverk, gemenskap och en chans att komma ut oftare.

Tveka inte att höra av dig! Kontakta lokalavdelningen på boden@friluftsframjandet.se eller till någon i styrelsen, kontaktuppgifter hittar du under "Styrelsen".  

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare