Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Härliga dagar i Sundsvall!

2017-11-02

Nästan 40 personer samlades under två dagar när Region Mitt hade regionträff i Sundsvall den 28-29 oktober.

Träffen varade från lunch till lunch under lördagen och söndagen. Efter en introduktion och en lunch på lördagen var det dags för worskhops och aktiviteter utomhus på temat ledarskap och integration. Därefter vidtog ett pass med projektinformation (Let's Get Out) och kvällen avslutades med en jubileumsmiddag med prisutdelningar, se nedan. 

Under söndagen kunde deltagarna välja valbara workshops om Skogsmulles framtid eller Samverkan i regionen - innan det var dags att avrunda och sammanfatta träffen och alla intryck. 

Kika gärna på våra bilder på facebook från träffen! 

Sundsvalls lokalavdelning befann sig på hemmaplan och hade också åtagit sig ett värdskap. Ordförande Greger Älgemon berättar att han upplevde träffen som lyckad. 

- Vi hade bra diskussioner om viktiga saker. Alla delade med sig och lyssnade intresserat på varandra. Kanske har vi i regionen börjat lära känna varandra lite mer och i takt med detta öppnar vi upp oss? Extra roligt var det att få träffa ungdomarna i Let's Get Out. Det var härliga dagar och roligt att få vara värd - och jag vill passa på att hälsa alla främjare välkomna tillbaka till Sundsvall fler gånger så klart! 

Läs mer om vem som fick pris i år: Årets lokalavdelning, Årets ledare, Årets eldsjäl/inspiratör samt Årets hederspris.