Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Läs mer om oss

Vill du utvecklas som ledare och instruktör?

Vi söker dig som först och främst gillar att åka skidor eller snowboard och tycker om att leda barn- och vuxenverksamhet i grupp och som vill utvecklas som ledare och skid- eller snowboardåkare. 

Att vara instruktör och ledare inom Friluftsfrämjandet är både roligt och utmanande. Du kommer få många möjligheter till att utveckla dig som ledare som du har glädje av i framtiden. Du kommer också få möjligheten att utveckla din egen skid- och snowboardåkning genom att gå de olika stegutbildningarna och att jobba i skid- och snowboardskolan. Hur långt du vill ta den möjligheten bestämmer bara du, men vi är gärna med dig i din utveckling och kommer stötta dig framåt. 

Vi är ca 20-30 st instruktörer, mellan 17 – 55 år, som alla jobbar ideellt på sin fritid på helger eller kvällar. Vi får ingen direkt lön, men alla ledare kan jobba ihop en subvention enligt ett subventionssystem och på så sätt kan du finansiera dina instruktörsutbildningar. 

Du har möjlighet att gå Friluftsfrämjandets Introkurs samt att du kommer deltaga på sektionsmöten i under december – mars 2017-2018. På kursen kommer du träffa andra deltagare som kommer från andra Lokalavdelningar. Kursen är det första steget till att bli instruktör. Den ger dig en inblick i vad vi lär ut till barn i skid- och snowboardskolan, hur vi använder ledarskapet i backen och hur vi motiverar våra deltagare, du kommer också få möjlighet att utveckla din egen åkning. 

Det är viktigt för oss och för att du ska kunna bli antagen hos oss som ledare/instruktör, att du kan jobba samtliga helger då vår verksamhet bedrivs, dvs. du ska kunna vara tillgänglig i skidskolan under Heat 1 eller Heat 2 eller under båda heaten. 

Heat 1 pågår, lördag och söndag v3, v4, v5 och v6. 
Heat 2 pågår, lördag och söndag v9 och v10 2018. 

Skicka oss ett mail med dina kontaktuppgifter så snart som möjligt! Vi kommer att ta kontakt med dig. uppsala@friluftsframjandet.se

Varmt välkommen till ett härligt gäng av skid- och snowboardentusiaster!