Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Friluftsfrämjandet Lunds lokalavdelning

GÖR SOM FLER ÄN 2500 MEDLEMMAR OCH CA 300 LEDARE - NJUT I OCH AV NATUREN! HÄNG MED OSS UT!
Vi erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr såväl i Lunds närområde som i andra delar av vårt vackra land! Allt från barnäventyr med bl a Skogsmulle och skogens värld, skidläger i Åre och Idre, ungdomsäventyr, skridskoskola, Äventyrliga vuxna till vandringar i skog och fjäll för alla åldrar.
Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – alla är välkomna och grupperna anpassas efter deltagarna. Våra aktiviteter leds av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande.
Våra äventyr (aktiviteter) hittar du längre ned genom att klicka på blåa rutan "Våra äventyr för stora och små" eller genom att kolla länkarna till vänster (pil t.h. om Lund om du läser i mobilen). Länkarna längst upp på sidan leder till Friluftsfrämjandet centralt. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Våra äventyr för stora och små

Att vara ute i naturen året runt är bra för alla själar, stora och små, så varmt välkommen in på vår sida för att se vilken aktivitet som passar just dig eller ditt barn. Vi hoppas du hittar något spännande och ser fram emot att få välkomna dig på ett av våra äventyr.

Här börjar äventyret!

Handla smart och tjäna pengar till dig själv och föreningen

Nu äntligen finns Friluftsfrämjandet Lund anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio! Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Friluftsfrämjandet Lund med 50 kr! Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Friluftsfrämjandet Lund.

Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett idag!

Bli ledare

Gör som över 300 vuxna och ungdomar - kom ut i naturen med oss och ha kul med alla nyfikna deltagare, från småttingar till pensionärer!

Välkommen ut med oss!

Fritidsbanken

Äntligen kan du prova friluftsliv utan att det kostar skjortan. Lunds kommun öppnade hösten 2019 Fritidsbanken där man kan låna sport-och friluftsprodukter helt gratis i 14 dagar. De tar också gärna emot prylar.

Läs mer och börja låna

Följ oss på Facebook

Här samlas fina foton med glada, ibland trötta, deltagare och ledare. Låt dig ledas in i äventyrens värld som tack vare våra underbara ledare och funktionärer pågår året runt.

Ha koll på vad vi gör

Prova Ullmax prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial för den aktiva familjen från topp till tå! Vi är många helnöjda ledare och medlemmar som är trogna kunder.

Handla Ullmax och stöd oss nu

Våra äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Aktuellt i Lunds lokalavdelning

KONTAKTA OSS VID FRÅGOR

Har du frågor eller vill veta mer hjälper gärna vårt kansli i Skrylle till.

Vi sitter i byggnaden som heter Kvisten.

Friluftsfrämjandet Lund
Skryllegården, Hardeberga 161
247 91 Södra Sandby

Epost: lund@friluftsframjandet.se
Tel: 046-12 70 20 (telefontid tis, ons, tors kl 10.00-13.00)

VÅRA SAMARBETSPARTER