Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

a a a

Bli skidlärare!

Som ledare i Friluftsfrämjandet utvecklas du tillsammans med några av de bästa skidlärarna i Sverige. Du ger barn möjlighet att i hemmabacken få lära sig åka skidor och skapa en livslång kärlek till skidåkning. Det kan vara början på en fantastisk karriär i backen. Låt äventyret börja. 

Bli skidlärare

I Friluftsfrämjandet jobbar du med några av Sveriges bästa skidlärare och snowboardlärare, och får chans att vässa din egen teknik till helt nya höjder. Det är oftast i hemmabacken där den första kärleken till skidåkning väcks till liv när vi är små – du som skidlärare gör det möjligt. Det är en häftig upplevelse! Det kan också vara början på en karriär inom skid- och snowboardåkning och en bra merit i ditt CV.

Läs mer

Mer om skidlärarutbildningen

Friluftsfrämjandets skidlärarutbildning består av en introutbildning och fyra ytterligare utbildningsnivåer som gör dig behörig till Svensk skidlärarexamen. Redan efter introutbildningen kan du jobba i backen, för att sedan gå vidare till de andra stegen. Läs mer här om de olika utbildningsnivåerna och vad de innehåller. Välkommen in i gänget!

Om utbildningarna

Vill du bli skidlärare?

Skicka in en intresseanmälan här, så kontaktar vi dig när det finns en skidlärarutbildning nära dig!

Årets skidlärarutblidningar är fullteckade, men vi hör av oss när nästa säsong drar igång.

Hitta skidlärarutbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.