Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

a a a

Bli skidlärare!

Som ledare i Friluftsfrämjandet utvecklas du tillsammans med några av de bästa skidlärarna i Sverige. Du ger barn möjlighet att i hemmabacken få lära sig åka skidor och skapa en livslång kärlek till skidåkning. Det kan vara början på en fantastisk karriär i backen. Låt äventyret börja. 

Bli skidlärare

I Friluftsfrämjandet jobbar du med några av Sveriges bästa skidlärare och snowboardlärare, och får chans att vässa din egen teknik till helt nya höjder. Det är oftast i hemmabacken där den första kärleken till skidåkning väcks till liv när vi är små – du som skidlärare gör det möjligt. Det är en häftig upplevelse! Det kan också vara början på en karriär inom skid- och snowboardåkning och en bra merit i ditt CV.

Läs mer

Mer om skidlärarutbildningen

Friluftsfrämjandets skidlärarutbildning består av en introutbildning och fyra ytterligare utbildningsnivåer som gör dig behörig till Svensk skidlärarexamen. Redan efter introutbildningen kan du jobba i backen, för att sedan gå vidare till de andra stegen. Läs mer här om de olika utbildningsnivåerna och vad de innehåller. Välkommen in i gänget!

Om utbildningarna

Vill du bli skidlärare i Friluftsfrämjandet?

Skicka in en intresseanmälan här nedanför, så ser vi till att du kommer i kontakt med din lokalavdelning, och hittar en ledarutbildning som passar dig. Kanske tar det ett par dagar innan någon kontaktar dig, eftersom lokalavdelningarna jobbar ideellt.

Är du medlem i Friluftsfrämjandet?

Hitta skidlärarutbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.