Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle och naturboken till ännu fler barn

2019-05-27

Med över 10.000 nedladdningar sedan november fortsätter Skogsmulle och Naturboken att utvärderas, uppdateras och utvecklas. Många har efterfrågat funktionen "Lägg till fler naturböcker" och nu, kära pölplaskare, är den alldeles strax här. Ta med syskonen och barngrupperna ut på våräventyr!

Ni är många som efterfrågat funktionen att kunna lägga till fler naturböcker och självklart har vi tagit det till oss i utvecklingsarbetet. I den nya lanseringen som kommer i dagarna är funktonen på plats. Med det nya tillägget att kunna lägga till fler naturböcker i samma app hoppas vi nu att det ska bli betydligt lättare att använda appen i till exempel en barngrupp eller i familjer där flera barn använder samma surfplatta.

Andra uppdateringar som tillkommit är att flera grafiska inslag blivit mer utvecklade och tydliga för en bättre känsla i appen. Flera ljudfiler har också ersatts med nya och roliga djurljud har tllkommit.  

Skogsmulle och Naturboken en app som möter barnen där de är idag, och inspirerar dem till att lägga ned mobilen. Sedan lanseringen i november har över 10.000 personer laddat ner Skogsmulle och naturboken, som finns tillgänglig både för Android och IOS, Testa du också!

Ladda_ner_skogsmulleochnaturboken.jpg

Android mobil eller surfplatta

Ladda ner i Google Play

iPhone eller iPad

Ladda ner i appstore

Viktiga förutsättningar

Friluftsfrämjandet vill att Skogsmulle och hans vänner ska fortsätta att sammankopplas med folkhälsa, livsglädje och få en ännu tydligare roll som barnens vän i naturen. Där står Skogsmulle för medupptäckande, en vän i miljöfrågor och uppmuntrar till allsidig rörelse. Skogsmulle vill också bli en mer tydlig förespråkare för allemansrätten och skapa förståelse för miljöfrågor på ett sätt som blir naturligt sammankopplat med naturen.

Dina tankar är värdefulla för oss!

Har du tankar eller ideér kring Skogsmulle och naturboken? Glöm inte heller att skriva recension och ge betyg i Appstore! Bidra med tankar om appen här

Emelie Thorngren

Projektledare

emelie.thorngren@friluftsframjandet.se

072-143 32 17