Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ansök om 125 000 kronor i äventyrsstöd

2017-11-14

Sitter du på en äventyrsidé – liten som stor – som du vill förverkliga? Friluftsfrämjandet har fått 125000 kronor i produktstöd av Bergans of Norway, att dela ut till ett projekt som främjar vårt arbete för folkhälsa och livsglädje genom friluftsliv. Ansök!

I 125-årspresent fick Friluftsfrämjandet 125 000 kronor i äventyrsstöd av Bergans of Norway – för våra medlemmar, ledare, lokalavdelningar och regioner att ansöka om. Stödet innefattar valfria produkter ur Bergans sortiment till ett värde av 125 000 kronor (rek. utpris) och ska främja vårt arbete för folkhälsa och livsglädje.    

Kanske förverkligar du ett äventyr för skolklassen och möjliggör att de med bra utrustning kan lära sig vad friluftsliv är, anordnar en friluftsdag på asylboendet på din ort och göra det lättare för dem att även i framtiden komma ut i naturen, utrusta TVM-gruppen för fjälläventyret eller kanske se till att samtliga nyutbildade vandringsledare har den senaste ledarkollektionen. Bara fantasin sätter gränserna.

Det finstilta

Projektet ska främja Friluftsfrämjandets arbete för folkhälsa och livsglädje genom friluftsliv.

Så söker du

Skriv en kort presentation av ditt projekt (max en halv A4), hur det främjar Friluftsfrämjandets arbete för folkhälsa och livsglädje genom friluftsliv och era tankar kring hur projektet kan kommuniceras under och efteråt. Skriv också där dina kontaktuppgifter.

Ansökan skickas senast den 28 februari till kalle.grahn@bergans.com.

En jury bestående av Kalle Grahn, marknadschef Bergans Sverige och Johan Ekroth, kommunikationschef på Friluftsfrämjandet, meddelar under mars månad vilket projekt som tilldelas stödet.

Låt äventyret börja.