Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn & Ungdomsaktiviteter

Här får barn och ungdomar genom lekar upptäcka naturen och lära sig om skogens vanligaste växter och djur – och tillsammans med Skogsmulle förstå sambanden i naturen.

Öppna skogsgläntan 0-2 år

Välkommen på upptäcktsfärd till djurens värld! Öppna skogsgläntan är vår verksamhet för de allra minsta, som vänder sig till föräldralediga eller annan vuxen hemma dagtid. - Tyvärr ingen aktiv grupp i Partille i nuläget. Hör av dig om du kan tänka dig att starta en!


Skogsknopp 2-3 år

Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och tre år. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar.


Skogsknytte 3-4 år

För oss små 3-4 år. Med mamma eller pappa vid sin sida blir det lagom läskigt att upptäcka naturen.


Skogsmulle 5 - 7 år

För oss mellan 5-7 år. Med en egen ryggsäck ger sig Skogsmullebarnen ut i den lite större skogen.


Skogsströvare 7-9 år

En öppen eld. Ett vindskydd. En försiktigt hanterad yxa. En grupp där alla hör till och får vara med. I strövarna får 7-9 åringarna upptäcka både naturen och sin egen förmåga. I sin egen takt.


Frilufsare 9-13 år

Lite längre bort finns lite större äventyr för de lite äldre barnen. Ryggsäcken väger lite mer och ansvaret blir lite större. Och upplevelserna med. För 9-13 åringar.


TVM 14-25 år

TVM betyder tre vildmarksmål. Dessa är skogen, vattnet och fjället. TVM är för dig som är 14 år och uppåt och har intresse för natur- och friluftsliv.