Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Nattvandringsleden

Naturnära och avkopplande vandring

Trevligt att ni är nyfikna på Nattvandringen på Kinnekulle.

Karta till leden.
Nattvandring2021.pdf

Guide till kartan.
Guide till nattvandringens leden 2021.pdf

Friluftsfrämjandet Kinnekulle har i mer än 30 år arrangerat en naturnära vandring på kvällstid, fredagen efter Kristi himmelsfärdagen kallad Nattvandringen. Det är ett stort evenemang, en vandring på ca 1 mil med många olika stationer/aktiviteter längs sträckan. Det brukar locka 1000-tals deltagare. Att arrangera Nattvandringen på ett Covid-19-säkert sätt ser vi som en orimlighet och har därför beslutat att ställa in Nattvandringen 2021.

 

Men då vi ser att det är många som vill tillbringa mer tid ute i det fria och som har njutit av Nattvandringen genom åren har vi i Friluftsfrämjandet Kinnekulle skapat en ”Nattvandringsled” i år. Här på hemsidan finns en karta och en liten guide hur man säkert och ansvarsfullt kan gå denna vandringsled.

Vi med många andra ideella föreningar som främjar folkhälsan lider ekonomiskt av pandemin i världen och bortfallet av inkomster från Nattvandringen är kännbart. Om ni uppskattar vårt arbete och vill att vi ska kunna arrangera Nattvandringen även i framtiden, stöd oss gärna med ett valfritt bidrag.
Swish 123 561 58 77, tack för ditt bidrag.

Friluftsfrämjande Kinnekulle önskar er en trevlig vandring.