Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ungdomsverksamhet o TVM

Ungdom & TVM:are är man från 14 år och upp ill 25 år . Med ryggsäcken packad och kängorna snörda vandrar vi mot nya äventyr, upplevelser, mot tre vildmarksmål.

Att våra ungdomar kommer ut i vår natur är mycket viktigt. Vi jobbar nu för att vara en attraktiv lokalavdelning för att just ni som är 14-25 år skall vilja vara med.

Men det är inget vi kommer att lyckats med utan ungdomar som talar om vad ni vill göra och är med o skapar spännande o intressanta äventyr.

Vi lyssnar gärna på er! Vi vet att ni vill göra samma saker som barnen o de vuxna , men utan oss. Så låt oss planera ihop och sen tar ni över o utför det på ert sätt.

Skogen, vattnet och fjället. Det är de tre målen som TVM:aren strävar efter. Men vägen är bra mycket viktigare än målen. En väg som kantas av utmaningar, av adrenalin, av stilla reflektion och av andlösa upplevelser. Men än viktigare för TVM:aren är vännerna. 
Att leva i naturen tillsammans, ibland i veckor i sträck, knyter starka band. Vänskap och kärlek, ibland sådan som räcker livet ut. Det är en stor del av TVM-upplevelsen. 
TVM:are blir man i högstadieåldern. Ofta blir man invigd i TVM-livet av äldre och mer erfarna TVM:are. Ledaren som varit så viktig i de lägre åldrarna spelar mindre och mindre roll och snart klarar TVM-gruppen sig själva. TVM är en speciell känsla och en speciell upplevelse. Speciell och ofta stark. Många kallar sig TVM:are hela livet. Det blir helt enkelt ett sätt att leva.

Har ni möjlighet att hjälpa oss att stötta vår ungdomsverksamhet eller nyfiken på att vara med redan nu så kontakta Robin , Nina eller Julia

Har ni intresse av vår ungdomsverksamhet så hör av er till oss på mejl:

barnledare.hisingen@friluftsframjandet.se
Eller via telefon på kvällar o helger:
Nina 0730-497634
Julia 0702-636373

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Vill du prova på Friluftsliv?

Mysa vid lägerelden?