Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Friluftsfrämjandet Falköping!

Häng med oss ut i naturen! 
Vi engagerar över 250 barn & ungdomar i olika grupper och vi har sammanlagt ca 450 medlemmar. Vi har dessutom en förskola i Falköpings kommun knuten till oss. Största delen av vår verksamhet är förlagd till Mösseberg.                          
Våra ledare, som ställer upp på sin fritid, arbetar helt ideellt för att lära ut till barn och ungdomar om allemansrätt, skidsvängar, att göra upp eld, använda kniv, umgås i naturen och mycket mer. 

En av våra mest uppskattade aktiviteter är den tomtevandring vi har på Mösseberg i slutet av november där barnen får träffa tomten och lämna sina önskelistor.  

Skidstugan, som är vår bas på Mösseberg, hittar du mellan campingen och slalombackens övre del.

Just nu

Välkommen in på en fika. Vårt café är öppet 10-13 varje söndag fram till den 24/5.Kära gäster! På grund av rådande omständigheter runt Covid-19 följer vi folkhälsomyndighetens råd och serverar er istället för att ni själva ska plocka till er fikabröd och dryck. Sitt gärna ute och fika om vädret tillåter. Vi följer också rekommendationer runt köbildning och trängsel. Vi önskar därför att ni håller avstånd till varandra och köar utomhus vid behov.Välkomna till vårt café!

Vårröj

Vi kommer röja och städa i och runt stugan den 16 april. Vi träffas utanför stugan kl 18.00 Vill du hjälpa till hör av dig till Ulrika Karlström 0703880437.

#Skogsmulle30 day challenge

Varje dag, i 30 dagar, ger Skogsmulle er en ny kul utmaning i naturen.
Alla åldrar, i alla delar av Sverige, är varmt välkomna att delta!
Och, om ni tar foto på utmaningen, publicerar fotot, och använder #Skogsmulle30 så deltar ni i utlottning av fina priser. Nya vinnare lottas varje dag. Vinnarna kontaktas löpande och presenteras på Friluftsfrämjandets Instagram Stories. Friluftsfrämjandet återpublicerar (”Repost” i Instagram Stories) foton som använder #Skogsmulle30, samt Stories-inlägg som använder #Skogsmulle30 och @friluftsframjandet.
Om er profil på Instagram/Facebook ej är publik, och ni vill delta i utlottningen, är ni välkomna att skicka en skärmdump med publicerat foto och #Skogsmulle30 till Friluftsfrämjandet via meddelande på Instagram/Facebook, eller som kommentar till Friluftsfrämjandets inlägg med utmaningen på Facebook.
Läs mer på https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/skogsmulle-halsar-naturen-inte-installd-av-corona2/

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Postadress

Friluftsfrämjandet Falköping
C/O Ulrika Karlström
Döbelnsgatan 12
521 31 Falköping
falkoping@friluftsframjandet.se

Kontaktuppgifter

E-post:falkoping@friluftsframjandet.se
Telefonnummer:070-388 04 37

Besöksadress

Skidstugan<br />52141 FALKÖPING

Faktureringsadress

c/o Birgitta Lundin<br />Mössebergsparken 33<br />52137 FALKÖPING

Bankuppgifter

Bankgiro: 6779896