Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Medlemsinformation

 

Du vet väl att som medlem har du flera fina rabatter och erbjudanden!
Här hittar du de erbjudanden som gäller för alla Friluftsfrämjandets medlemmar:
http://friluftsframjandet.se/engagera-dig/medlemserbjudanden/
(En del information måste man vara inloggad för att se).

Kanotuthyrning
I Centrala Göteborg så har vi följande deal vid kanothyra hos kanotuthyrningen i Stora Delsjön. När man åker dit och hyr kanadensare utan att förboka så får man en timme extra mot uppvisande av Friluftsfrämjandets medlemskort. Dvs. betala för en timme och få två. Vid förbokningar av våra barngrupper får vi lov att kryssa i skolrabatt. Se http://www.npk.nu/DelsjonsKanotcentral .

Även i Vättlefjäll har Friluftsfrämjandets medlemmar rabatt, 20% rabatt på en kanot/tillfälle. Se http://www.kanotpoolen.se/ .

Medlemskort
Hur hittar man sitt medlemskort för att kunna visa upp eller skriva ut? Logga in på Friluftsfrämjandet och klicka på "Min profil".  I Översiktsrutan som kan visas till höger på datorn, eller längst ner i mobiltelefonen, finns texten "DIGITALA MEDLEMSKORTET" som går att klicka på. Vill du skriva ut kortet klickar du vidare på rutan "SKRIV UT".

Försäkring
Alla medlemmar i Friluftsfrämjandet omfattas av en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Försäkringen gäller vid olycksfallsskada under deltagande i aktiviteter anordnade av Friluftsfrämjandet. För skadeanmälan, ring 0771-960 960. Uppge Friluftsfrämjandets avtalsnummer 64750 och ditt medlemsnummer i Friluftsfrämjandet.

Tips - Utrustning
Om du vill låna sport- och fritidsutrustning gratis så kan du kolla på Fritidsbanken: https://www.fritidsbanken.se/
Finns både i Slottsskogen och Frölunda torg. Allt bygger på ideella krafter och  utbudet kan variera, allt beror på vad folk har skänkt. Men man kan t.ex. hitta tält, ryggsäckar och skidor. Även bra om du vill bli av med sport- och fritidsutrustning som inte används längre men som någon annan kan ha glädje av!