Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här samlas senaste nytt för Region Väst

Regionstämma 2024

Välkommen till digital Regionstämma tisdag 26 mars 2024 i Region Väst.


Skogsmulle i förskolan

Friluftsfrämjandet i förskolan med Skogsmulle i förskolan och I Ur och Skur är idag två av Sveriges mest framgångsrika uteverksamheter i förskolan, som varje år skänker glädje till tusentals barn och deras pedagoger.


UNG 2024

Här finns information om Ung verksamhet som planeras för 2024 i Region Väst. Ambitionen är att alla unga i regionen ska ha chans att träffa och umgås med andra unga i regionen och övriga landet. Att det ska finnas ett regionalt nätverk för unga, och ledare till unga, att vända sig till med frågor kring organisationen.


Kris & Säkerhet

Vad gör du när en kris sker? I våra aktiviteter strävar vi efter säkerhet. Ring alltid 112 innan du ringer ICE-nummer eller krisnumret. Är du i behov av stöd ring vårt krisnummer 08-657 49 28. Ange larm-id 873534


Samarbete med Isaberg Moutain Resort

Friluftsfrämjandet Region Väst, Syd och Öst är stolta över att hösten 2019 ha förnyat sitt samarbetsavtal med Stiftelsen Isabergstoppen som driver och utvecklar Isaberg Mountain Resort. Syftet med avtalet är att vi tillsammans långsiktigt ska stärka varandra och skapa mervärden för våra medlemmar respektive besökare/gäster. Här kan du läsa mer om vad avtalet innebär för dig, som medlem i lokalavdelning tillhörande Region Öst, Väst och Syd.