Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här samlas senaste nytt för Region Väst

Fortbildning barnledare 5 - 6 oktober Skogsmulle och skogens värld, Vildmarksäventyr & TVM

Vi välkomnar dig som är ledare i en lokalavdelning i Region Väst och Region Syd till härliga fortbildningsdagar 5 - 6 oktober i Halmstad. Här blir det massor av inspiration, tips och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder en mängd fortbildningspass så som första hjälpen för barn/unga, friluftstekniker, lekar och rörelse i naturen, matlagning, Skogsmulle när var hur, På väg mot TVM, ledarskap och en massa annat skoj. Häng med, det här vill du inte missa! Fortbildningen görs i samverkan mellan Region Väst och Region Syd. Mer information med länk till aktivitet och program kommer början av maj.


Munkalufsen 21 - 22 september 2024

Här kommer en hälsning till alla Lufsargrupper i Region Väst med en uppmaning att boka in helgen 21 - 22 september för Munkalufsen. Det är flera lokalavdelningar i Skaraborg som bjuder in och samverkar för att åter skapa en fantastisk möjlighet för lufsare träffas på läger. Välkommen!


Skogsmulle i förskolan

Friluftsfrämjandet i förskolan med Skogsmulle i förskolan och I Ur och Skur är idag två av Sveriges mest framgångsrika uteverksamheter i förskolan, som varje år skänker glädje till tusentals barn och deras pedagoger.


UNG 2024

Här finns information om Ung verksamhet som planeras för 2024 i Region Väst. Ambitionen är att alla unga i regionen ska ha chans att träffa och umgås med andra unga i regionen och övriga landet. Att det ska finnas ett regionalt nätverk för unga, och ledare till unga, att vända sig till med frågor kring organisationen.


Samarbete med Isaberg Moutain Resort

Friluftsfrämjandet Region Väst, Syd och Öst är stolta över att hösten 2019 ha förnyat sitt samarbetsavtal med Stiftelsen Isabergstoppen som driver och utvecklar Isaberg Mountain Resort. Syftet med avtalet är att vi tillsammans långsiktigt ska stärka varandra och skapa mervärden för våra medlemmar respektive besökare/gäster. Här kan du läsa mer om vad avtalet innebär för dig, som medlem i lokalavdelning tillhörande Region Öst, Väst och Syd.


Kris & Säkerhet

Vad gör du när en kris sker? I våra aktiviteter strävar vi efter säkerhet. Ring alltid 112 innan du ringer ICE-nummer eller krisnumret. Är du i behov av stöd ring vårt krisnummer 08-657 49 28. Ange larm-id 873534


Regionstämma 2024

Välkommen till digital Regionstämma tisdag 26 mars 2024 i Region Väst.