Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga familjen

Upplev naturen med din familj! Äventyrliga familjen är vår verksamhet för aktiva familjer som vill uppleva äventyr tillsammans.

Här får barnen i sällskap med sina föräldrar chansen att växa efter förmåga i samklang med naturen. Till skillnad från Friluftsfrämjandets övriga barngrupper är detta en aktivitet där även föräldrarna förväntas ta en aktiv roll i verksamheten, och tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen. Hela tiden finns Friluftsfrämjandets ledare med som trygghet och inspirationskälla och ibland tar man hjälp av ledare från andra grenar inom lokalavdelningen. Chansen finns ju också att föräldrarna har någon specialitet som de vill dela med sig av till övriga deltagare!

Testa massa aktiviteter

Som deltagare får ni prova en mängd friluftsaktiviteter säsong för säsong, såsom att laga mat över öppen eld, paddla, vandra, klättra, geocacha, åka skidor, besöka grottor, fiska och mycket mera. Vi har en rik flora av olika aktiviteter att plocka ur - fysisk aktivitet, utforskande, lärande och skapande i naturen, överlevnad – allt i samklang med naturen och med förståelse för allemansrätten.

Äventyren anpassas efter önskan

Ledarna anpassar äventyren efter gruppernas önskemål. Vårt främsta mål är att ge er som familj fri tid att umgås och ha kul på fritiden.

Håll utkik på hemsidan under "hitta aktivitet", där sker även anmälan när vi genomför Äventyrliga familjen!