Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Blentarp-Sövde

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss! Låt äventyret börja.

Bar.jpg

2018 hade vi Skidspår i Blentarp och Sövde

Vill du sätta upp ditt barn i kö till vår verksamhet eller har du andra frågor till Friluftsfrämjandet i Blentarp-Sövde

Inbjudan till aktiviteter för vuxna/till medlemmar i Friluftsfrämjandet Blentarp-Sövde

29 mars. Vandring med guide i Kalkbrottet i Limhamn.Vi träffas på plats, Kalkbrottsgatan 114, Limhamn. Guidningen startar 10.00 och slutar 12.00Hundar får tyvärr inte följa med pga djurlivet i Kalkbrottet.Kuperad terräng.Tag med fika och vatten att dricka.Föranmälan till eva.sovde@gmail.com senast 15 mars.

18 April. Vi möter våren i Skäralid.Vi träffas 09.00 vid Tempo i Blentarp för eventuell samåkning.Vandringen går i kuperad terräng och eventuellt över hala spångar. Tag gärna med vandringsstavar.Beräknad återkomst till Tempo i Blentarp ca 15.00.Tag med fika och vatten att dricka.Ingen föranmälan krävs.

24 maj. Vandring runt Gyllebosjön.Vi träffas 10.00 vid Tempo i Blentarp för eventuell samåkning.Vandringen är 8 km runt Gyllebosjön.Start vid Gyllebosjöns badplats.Beräknad återkomst till Tempo i Blentarp ca 15.00.Tag med fika och vatten att dricka.Ingen föranmälan krävs.

Vi har i juni 2018 fått 25 000 kr i bidrag från Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta för renovering av Bastubåtens tak.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter :

FRILUFTSFRÄMJANDET BLENTARP-SÖVDE C/O

ROGER LINDGREN / ÅMANS BACKE 8 27596 SÖVDE

MARIA HOWDING / GREVE ALFREDS VÄG 12 27596 SÖVDE