Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Vår lokalavdelnings olika barngrupper
SkogsKnopp (barn födda 2016-2017)
SkogsKnytte (barn födda 2014-2015)
SkogsMulle (barn födda 2012-2013)
Strövare (barn födda 2009-2011)
FamiljeMulle (för hela barnfamiljen, åldersoberoende)

Rutin för att hyra Hålehallstugan
Hittar du genom att klicka på Hålehallstugan i vänstermenyn.

Spårstatus

Ännu ett ekonomiskt stöd till föreningen från Sparbanksstiftelsen Gripen

Vi har beviljats ekonomiskt stöd från Sparbanksstiftelsen Gripen som har gjort det möjligt för oss att investera i ett reningsfilter och annan ny vattenutrustning.  Därför är vårt dricksvatten rent och klart och utan den brunfärgning som vi hittills har haft på grund av hög halt järn från stugans borrade brunn. Läs vidare om det under fliken "Tack till ...........

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt genomförbart. Men man kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallstugan" i vänstermenyn.

Hålehallstugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

Båstad Hiking Festivl 12 - 17 oktober 2019
Följ med ut och upptäck Bjärehalvöns underbart vackra natur tillsammans med kunniga värdar. Vi ger oss ut på vandringar med tema mat, äventyr, natur och kultur. Efter en härlig dag ute väntar after-hike och värmande återhämtning. Vår lokalavdning Ängelholm-Båstad är med som samarbetspartner och är vandringsvärd både lördag och söndag vid vandringen över Halandsåsen. Klicka på denna länk för att komma till hemsidan för Båstad Hiking Festival:   http://bastadhikingfestival.se/ där du kan anmäla dig till de olika vandringsalternativ som beskrivs på deras hemsida.

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg