Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skidklar säsongförsäkring

En bra försäkring som stärker ditt skydd i backen.

Skidklar säsongsförsäkring

"Vi rekommenderar alla som åker på vår anläggning att teckna säsongsförsäkringen Skidklar, den är ett bra skydd om olyckan skulle vara framme"
Webadress:
https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/skidklar

Vad är nytt med Skidklar?

Fördelarna med Skidklar är flera, bland annat ersätter försäkringen olyckor även utanför markerade nedfarter (off-pist) under förutsättning att de ligger i anslutning till skidanläggningen. Försäkringen gäller i skidskola och som något nytt även till anläggningen hörande värmestugor, parkeringar, restauranger och längdspår. Skidklar omfattar även outnyttjat skipass och stughyra i den mån ersättning inte lämnas från annat håll. En annan nyhet med försäkringen är att den från och med 2017 går att teckna som plusförsäkring, då gäller försäkringen även sommartid och omfattar bland annat mountainbikeåkning.

SAGT OM FÖRSÄKRINGEN
Kalle Ljungberg, sportchef på Ramundberget, är positiv till den nya försäkringen:
-För oss som anläggning är det positivt att vi slipper hantera återbetalningar direkt till gästen. Även om vi följer överenskommelsen med Konsumentverket innebär det i många fall avdrag på ersättningen beroende på hur stor del av skipasset som är utnyttjat, det skapar missnöje och diskussion med kund, samt kostnad för oss, vilket vi slipper med Skidklar
. Gästen tror ofta att hemförsäkringen täcker alla delar, vilket den sällan gör. För en billig peng kan gästen teckna en generös försäkring utan självrisker och avdrag som ekonomiskt täcker den del av upplevelsen gästen går miste om. Dessutom blir det enklare, om olyckan är framme kan fullt fokus ligga på den, så kan Skidklar lösa det ekonomiska i efterhand.

Copyright © 2017 Svenska Skidanläggningars Organisation, All rights reserved.

Our mailing address is:

Svenska Skidanläggningars Organisation, Pedagogensväg 2

Östersund 831 40 Sweden