Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen på årsmöte!

2021-01-25

Ordförande tackar för åren som gått och bjuder in till årsmöte.

2020 var året vi sent kommer att glömma.
 
Världen drabbades av en pandemi där social distansering och nedstängning blev nya vardagliga uttryck. Mitt i detta lyckades vi att inte ställa in utan vi ställde om vår verksamhet.
Fantastiska ledare inom Friluftsfrämjandet coronasäkrade sina aktiviteter och valde att fortsätta med grupper utomhus samt ställa om verksamheten så att deltagarna kunde hålla distans.
Det skapades digitala tipspromenader, aktivitetsspår och det publicerades tipslistor på vad man kan hitta på ute i skog och mark. Ett helt fantastiskt engagemang!
 
Nu har vi ett nytt spännande friluftssår framför oss där vi fortsätter hålla avstånd, träffas utomhus och tar hand om varandra. Friluftslivet är viktigt och den stora ökningen av människor ute i skog och mark talar sitt tydliga språk, vi mår bra av att vara ute!
 
Jag vill nu tacka för de här åren som ordförande, då jag i samband med kommande årsmöte lämnar ifrån mig ordförandeklubban. Jag började mitt arbete i styrelsen 2012 och blev vald till ordförande 2016.
De här åren har varit fantastiskt roliga och utvecklande både för mig och för föreningen. Att få vara med på tåget när en förening växer tack vare engagerade ledare och styrelsemedlemmar är väldigt roligt.
 
Nu är det dags för mig att överlåta ordförandeskapet och styrelsearbetet till andra som brinner för friluftslivet. Jag kommer inte att släppa Friluftsfrämjandet utan fortsätter finnas med i Region östs styrelse. 
 
Är du nyfiken på hur den nya styrelsen kommer att se ut eller vill du veta mer om hur vi jobbat under året?
Välkommen på årsmötet den 10 mars klockan 18:00. Obligatorisk anmälan på följande länk:

Louise Ferm

Ordförande

louise.ferm@friluftsframjandet.se

0733-506029