Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Veckans äventyr direkt i mejlkorgen!

2021 är Friluftslivets år. Det firar vi med att ge dig Veckans äventyr direkt i mejlkorgen en gång i veckan. Du får utmaningar, tips och inspiration till att få in lite mer friluftsliv och äventyr i vardagen, ensam eller tillsammans med andra, stora som små. Gör 2021 till Friluftslivets år, du med.

Smakprov: Prova en ny stig

Det är bevisat bra för hjärnan att bryta invanda mönster. Till exempel genom att prova att gå en ny stig. Och just det är veckans äventyr. Det kan vara en lång och tuff stig som ger dig svett på ryggen. Eller så är den kort och mjuk och finns direkt bakom huset.

Eller vad sägs om att bli medlem direkt?

Bli medlem och följ med på våra tusentals äventyr, över hela Sverige och året runt. Dessutom får du Magasin Friluftsliv hem i brevlådan 4 gånger/år och fina medlemserbjudanden som gör utrustning, upplevelser och resor lite billigare. Du är också med och stöttar vårt arbete för allemansrätten och friluftsliv för alla. Varmt välkommen att bli medlem.

Veckans äventyr är en del av Friluftslivets år. Målet är att så många som möjligt ska få upp ögonen för friluftsliv.

Sveriges största friluftsorganisation

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. I 128 år har vi värnat allemansrätten och främjat friluftslivet. Som organisation strävar vi efter att spegla samhällets mångfald och erbjuda verksamhet som är välkomnande, anpassad och trygg för alla. Med över 100 000 medlemmar, 7 000 ledare, 300 lokalavdelningar, verksamhet i 500 förskolor och skolor och skidskola i 80 skidbackar är Friluftsfrämjandets Sveriges största friluftsorganisation. Om du har en fråga kring Friluftsfrämjandet, kontakta din lokalavdelning. Du är också välkommen att kontakta vår medlemsservice.