Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Nominering till Gösta Frohms stipendium 2019(2)

2018-11-20

Känner du en eller flera personer som gör något nyskapande för Friluftsfrämjandets barnverksamhet och som du vill ska få uppmärksamhet för detta? Nominera till Gösta Frohms stipendium 2019 senast den 1 februari.

Genom din nominering har din kandidat möjlighet att få stipendiet och nya kreativa idéer kan nå fler barnledare.

Nomineringsblankett kan du hämta här. Senast den 1 februari 2018 ska ditt förslag ha inkommit till Skogsmullestiftelsen.

 

Skicka nomineringsblanketten med din motivering till:

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse
c/o sekreterare Anita Stigberg
Engvallsväg 19
147 UTTRAN

eller e-posta till skogsmullestiftelsen@friluftsframjandet.se

Beslut om vem som får årets stipendium tas på Stiftelsens årsmöte i mars 2019. Om din kandidat inte får stipendiet 2019 kan du nominera om din kandidat till 2020 års stipendium.

 

Välkommen med ditt förslag!

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse
Jill Westermark
ordförande

 

Om Gösta Frohms Skogsmullestiftelse

Gösta Frohm var visionär. Han visste att friskvård för alla är att röra på sig och vistas i naturen med lek och äventyr under alla årstider. Genom insatser i Friluftsfrämjandets barnverksamhet bidrar vi till att barn får en relation till naturen samt tillfällen att möta Skogsmulle och hans vänner. Gösta Frohms Skogsmullestiftelse delar varje år ut ett stipendium till någon/några personer som är nyskapande för Friluftsfrämjandets barnverksamhet. Se förteckning över tidigare utdelade stipendier på Skogsmullestiftelsens hemsida.

 

Nyheter webbutveckling

Se fler