Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Fjällräven bjuder på start i Fjällräven Classic 2018

2018-04-17

***110 km av orört landskap,*** tältning i det fria tillsammans med vänner. Det som väntar är en resa in i den karga vildmarken ovanför polcirkeln – med allt du behöver i din ryggsäck. Detta storslagna landskap kommer att vara ditt hem under tiden du vandrar från Nikkaloukta till Abisko, delvis längs Kungsleden. Nu kan du som ledare i Friluftsfrämjandet ansöka om att få ta med en grupp i Fjällräven Classic 2018.

Nu har du som ledare möjlighet att ansöka om att få ta med en grupp till Fjällräven Classic 2018. Kriteriet för ansökan är att gruppens deltagare i annat fall inte hade haft möjlighet att få ta del av den svenska fjällvärlden och delta i Fjällräven Classic.

Paketet från Fjällräven innehåller:

  • 12 startplatser till Fjällräven Classic 2018 (2 ledare, 10 deltagare).
  • Resa från Stockholm med tåg.
  • Låneutrustning för turen (ryggsäck, tält, sovsäck, liggunderlag, kök).
  • Utrustningsutbildning med Fjällräven.

För att ansöka till Fjällräven Classic 2018 skickar du en projektbeskrivning där du berättar om din grupp, gruppens mål samt eventuellt tidigare erfarenheter av svenska fjällen till andreas.karlsson@friluftsframjandet.se. Din ansökan får vara max 1 A4 lång och i PDF-format. Din ansökan måste vara inskickad senast 29 april. Alla ansökningar bedöms av Friluftsfrämjandets jury tillsammans med representanter från Fjällräven.

Läs mer om Fjällräven Classic här.

 

Låt äventyret börja.

Fjällturer

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning