Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Mulle

Genom åren har vi haft många mullegrupper som intresserat och satt många barn i rörelse. Just för tillfället har vi inga ledare som kan starta/leda mullegrupper. Är du intresserad av att bli ledare i Öckerö Lokalavdelning - hör av dig till oss så berättar vi mer.

Ungefär två miljoner barn har genom åren träffat på Skogsmulle. Och hans nyfikenhet och uppriktiga kärlek till naturen har verkligen gjort succé. Inte bara här. Idag är Skogsmulle ännu större i Japan än i Sverige.


Med en egen liten ryggsäck laddad med fika och torra strumpor ger sig Skogsmullebarnen ut i den lite större skogen. Att vinka hejdå till mamma eller pappa och för ett par timmar klara sig på egen hand är spännande. I sällskap av nya eller gamla kompisar och ledare från Friluftsfrämjandet blir det aldrig läskigt.


Nya upptäckter hela tiden
Allt som lever och växer i naturen är intressant för fem- och sexåringarna. Myror, nyckelpigan, grodynglen och kanske spåren efter ett rådjur. Skogen är verkligen en outtömlig källa till nya upptäckter. Kanske får man också prova på att göra en eld eller bygga en egen koja.
Efter allt utforskande, upptäckande och lekande smakar termoschokladen eller korvmackan gott. Sedan är benen laddade med nytt spring. Det är tur att skogen är stor.